VIDEOREPORTAJ EXCLUSIV – Dumbrăvițenii au dominat RALIUL MĂRȚIȘORULUI 2019
VIDEOREPORTAJ EXCLUSIV – Dumbrăvițenii au dominat RALIUL MĂRȚIȘORULUI 2019
Posted by arpad on 18th March 2019
| 335 views

În weekend-ul trecut s-a organizat în municipiu RALIUL MĂRȚIȘORULUI TIMIȘOARA-METRO 2019, concurs de tradiție dedicat în special doamnelor și domnișoarelor, fiind considerat de cei prezenti cel mai spectaculos concurs automobilistic din ultimii ani. Partenerul organizatorului AS Auto Club Rally Timiș, PRO MOTORSPORT ACADEMY s-a lansat în mod oficial în cadrul acestui eveniment printr-un show de prezentare cu Sergiu “Gao” Tirla și Alin Lăpădușa. Totuși, momentul culminant al raliului a fost când pilotul italian Angelo Cuttaia a realizat în premieră pentru România un show de drift cu truck-ul său Scania.

Echipajul exclusiv feminin Mihaela NagyLaura Chindriș de la ACS Dumbrăvița Rally Team a câștigat clasa specială feminină, iar echipajul Marius Giurisici-Bogdan Vlădușel (ACS Dumbrăvița Rally Team) a reușit cel mai bun timp în cele 4 probe speciale. În clasamentul de drift-uri Sergiu Tirla (ACS Dumbrăvița Rally Team) a terminat pe primul loc, fiind urmat de lugojeanul Răzvan Vlaiconi și de Raul Preda. Diana Ștefănescu a primit aprecieri din partea tututor la categoria drift feminin. Până la urmă Clasa 1 a fost câstigată de echipa Erik Deak-Andreea Chiriac, iar clasa 3 de Alin Ciovică. Bike-Kartingul a fost adjudecat de campioana en-titre Alessia Nagy (ACS Dumbrăvița Rally Team), urmată de Tudor Huțan-Jurcă, Maeva Gilles și Vlăduț Mereșan.

Doamnele și domnișoarele prezente la premierea organizată în localul anturaj au fost răsplătite cu o floare și o diplomă specială.

Comments

comments