Vino la Curățenia de Toamnă!
Vino la Curățenia de Toamnă!
Posted by Corina Cocoreanu on 18th September 2018
| 392 views

curatenie

 Sub sloganul “VINO LA CURĂȚENIA DE TOAMNĂ”, Comunitatea DUMBĂVIȚA CURATĂ, organizează sâmbătă 29 septembrie 2018, o nouă acțiune de curățenie la care sunt invitați toți dumbrăvițenii. Membrii acestei comunități din Dumbrăvița, doresc să continue ceea ce au început în primăvara acestui an, și anume curățarea de gunoaie, a întregii comune.

Așadar, sâmbătă 29 septembrie 2018, cetățenii voluntari sunt așteptați în parcarea Primăriei Dumbrăvița, să se alăture echipei de organizatori pentru a strânge diferite deșeuri, din anumite zone din comună. Obiectele necesare acțiunii de curățenie (saci&mănuși), vor fi asigurate de către organizatori.

Pentru a afla mai multe detalii urmăriți și pagina de Facebook Dumbrăvița Curată.

Înființata în Ianuarie 2018 din dorința de a promova și proteja diversitatea și frumusețea naturală a Comunei Dumbrăvița, Comunitatea Dumbrăvița Curată dorește să dezvolte inițiative pentru protecția mediului și a naturii, să susțină și să instruiască cetățenii în dezvoltarea durabilă a comunității. Comunitatea Dumbrăvița Curata promovează valori precum: mediu curat,  dezvoltarea durabilă a comunității,  voluntariatul și educația non-formală, creativitate si altele.

Comments

comments