Vlad Neaga, triumf in prima etapa a Campionatului National de Supermoto
Vlad Neaga, triumf in prima etapa a Campionatului National de Supermoto
Posted by arpad on 11th May 2015
| 807 views

Vlad Neaga de la ACS Dumbrăvița și-a respectat blazonul la prima etapă din Campionatul Național de Supermoto, desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute la Arad. Timișoreanul a fost primul dintre români și al treilea dintre est-europeni pe circuitul Vik Power – informeaza OraDeTimis.ro.
neaga
La Arad a au avut loc în paralel prima etapă din Campionatul Național organizat de Federația Română de Motociclism, precum și prima etapă a Campionatului European de Est. Neaga a fost cel mai bun dintre riderii români, iar în competiția euro-regională a terminat pe locul trei. Timișoreanul a plecat al doilea în cursă, după bulgarul Georgiev, dar duminică, a fost nevoit să concureze cu o anvelopă neadecvată, lucru ce l-a făcut să piardă o poziție în cursa finală, față de calificări.

Următoarea etapă din Campionatul Național de Supermoto va avea loc în perioada 20-21 iunie, tot la Arad. Până atunci, etapa a doua din Campionatul European de Est este programată pentru sfârșitul de săptămână 13-14 iunie, în Bulgaria.

foto: facebook
http://www.oradestiri.ro/vlad-neaga-triumf-prima-etapa-campionatului-national-de-supermoto

Comments

comments