Zilele Dumbrăviței 2018 – Avem programul complet
Zilele Dumbrăviței 2018 – Avem programul complet
Posted by arpad on 20th August 2018
| 967 views

DumbrăvițaTV.ro vă oferă în exclusivitate programul zilelor comunei din perioada 24-26 august 2018. Așadar vineri, în prima zi din cadrul “Zilele Dumbrăviței”, de la 18, pe scena amplasată în Parcul Civic, vor urca nume sonore, precum Alexandra Mitroi, Stage 5, Stino Grand, dar și legendara trupă maghiară 3+2. 

Sâmbătă, iubitorii muzicii sacre vor avea ocazia să asiste de la 16:30 la un concert extraordinar de orgă în Biserica Rerformată din localitate. Începând cu 18:30 începe programul Cântec, joc și voie bună cu artiști renumiți, precum Ramona Vița, Liliana Laichici, Ciprian Pop, Felicia Stoian sau Maria Coman.

Duminică, de la 17 începe spectacolul muzical-coregrafic cu Ansamblul Dumbrăvițeana, Hora Belințului, Zestrea Șagu, dar și trupe din Serbia și Ungaria. De la ora 20 începe a doua zi a programului Cântec, joc și voie bună cu Nicu Novac, Maria Didraga și Răzvan Năstăsescu. Conform programului, de la ora 21:30, “Zilele Dumbrăviței” se va încheia cu focuri de artificii.
afis zd 2018
Evenimentele muzicale sunt organizate de Primăria și Consiliul Local Dumbrăvița, împreună cu RMSS Media și Asociația Pro Datina.

Vom reveni cu programul evenimentelor sportive.

Comments

comments