Zilele Dumbrăviței: CUPA PĂDUREA VERDE ediția a III-a devine o competiție de ciclism și alergare adresată copiilor
Zilele Dumbrăviței: CUPA PĂDUREA VERDE ediția a III-a devine o competiție de ciclism și alergare adresată copiilor
Posted by arpad on 21st August 2018
| 424 views

Cupa Pădurea Verde ediția a III-a, ce se va desfășura în data de 25 august în parcarea Sălii Polivalente din Dumbrăvița, cu ocazia sărbătoririi zilelor comunei. Acest eveniment este organizat de către Asociația Club Sportiv Velocitas din Dumbrăvița, Timiș prin programul #ÎNSTAREDEBINE, implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, și susținut de Kaufland România. Competiția se adresează direct copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 14 ani, care pot participa la două concursuri: unul de ciclism și unul de alergare.

Toate traseele din cadrul competiției vor fi marcate cu bandă, spray și vor fi asigurate de voluntari. Toți copiii participanți vor beneficia de: cronometrare electronică cu cip, tricou personalizat, bon de masă, apă și fructe în punctele de alimentare, medalie și diplomă de participare. Participanții se pot înscrie online aici, în categoriile destinate vârstei lor sau în categoriile de familie. NU se percepe taxă de participare.cpv 2017
Cursa pe bicicletă va începe la ora 10:00. Copiii de 5-6 ani vor fi primii care vor intra în scenă și vor parcurge un tur de circuit, pe un traseu special amenajat în parcarea sălii polivalente. Apoi, de la ora 10:20, vor lua startul categoriile de familie 4-8 ani, 7-8 ani și 9-10 ani, care vor avea de parcurs un traseu de 4 km, majoritatea pe potecilor din Pădurea Verde. La ora 11:00, se vor alinia la start cei de 11-12 ani și 13-14 ani, care vor concura pe același traseu de 4 km, dar îl vor parcurge de două ori.

Cursa de alergare va începe la ora 12:00. Copiii 5-6 ani vor parcurge o tură de 500 m pe un traseu special amenajat în parcarea sălii polivalente. La 12:30 vor lua startul copiii 7-8 ani și 9-10 ani, și vor parcurge o tură în lungime de 900 m. La ora 13:00, copiii de 11-12 ani și 13-14 ani vor alerga două ture pe traseul de 900 m.

Proiect finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (www.instaredebine.ro)

Comments

comments