Ziua copilului sarbatorita la gradinita din Dumbravita – sectia maghiara
Ziua copilului sarbatorita la gradinita din Dumbravita – sectia maghiara
Posted by Jimmy on 5th June 2015
| 1127 views

Ziua Internațională a Copilului a fost marcată și la grădinița din localitatea Dumbrăvița prin aportul Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, Fundația Communitas, Primăria Comunei Dumbrăvița și Școala Gimnazială Dumbrăvița.
Așadar luni dis de dimineața s-au aduncat copii din Timișoara și Dumbrăvița pe terenul de sport și în curtea din cadrul școlii gimnaziale pentru a-și petrece ziua lor așa cum se uvine, cu joacă și voie bună!
Spre bucuria celor mici din programul pregătit de educatorii de la secția maghiară, au fost desenele pe asfalt, defilarea pe roți cu diferite tipuri de biciclete, trotinete și role. Desigur nu au putut lipsit nici jocurile sportive de care cei prezenți s-au bucurat poate cel mai mult. La finalul întrecerilor sportive copiii au avut ocazia să își expune desenele realizate la acest eveniment.
După decernarea diplomelor de participare formațiile de dansuri populare si moderne din Timișoara și Dumbrăvița au încins atmosfera.

d

Atracția principală a zilei a fost însă evenimentul final la care cei mici s-au întrecut în jurul focului. Scopul principal a fost ca fiecare dintre ei să își frige bucata de slănină primită de la organizatori într-un mod cât mai corect dar și  gustos.

reporter: Arpad Laszlo

imagine: Emeric Szabo

 

Comments

comments