ZIUA DE 1 IUNIE CELEBRATA IN DUMBRAVITA
ZIUA DE 1 IUNIE CELEBRATA IN DUMBRAVITA
Posted by Jimmy on 2nd June 2015
| 893 views

 

Ziua Internationala a Copilului, 1 iunie a fost celebrata asa cum se cuvine si in acest an, de locuitorii comunei Dumbravita.
Asadar cei mici au avut ocazia sa se bucure de activitati sportive si de divertisment.Evenimentele dedicate Zilei Copilului au inceput inca de dimineata de la ora 9 , cu un Turneu de minifotbal, care s-a desfasurat pe arena de pe str. Mihai Eminescu, din localitate.
La turneu au participat 7 echipe de copii, dintre care amintim:
-LPS BANATUL
-FC. DUMBRAVITA
-VIITORUL ARAD
-C.F.R. TIMISOARA

2

La final copiii au fost premiati , ei primind diplome de merit si cadouri dulci, potrivite varstei lor.De asemenea , au mai fost acordate si titlurile de cel mai bun portar si cel mai bun marcator.
La ora 10 , pe strazile din Dumbravita, s-a desfasurat si un concurs de role si biciclete, protagonisti fiind tot cei mici.
Sirul de evenimente sportive au continuat cu un turneu de tenis de masa, care s-a desfasurat in cursul dupa-amiezii si s-a incheiat cu o cursa de karting care a avut loc in parcarea Decathlon, care se afla in apropierea localitatii noastre.

1 iunie
Toate evenimentele s-au bucurat de sprijinul Primariei si Consiliului Local Dumbravita, iar la festivitatea de premiere a participat si ministrul comunicatiilor d-l Sorin Grindeanu.
1 iunie este ziua in care revenim cu totii la momentele tandre si placute ale copilariei inocente, alaturi de generatia in crestere.
Ziua internationala a Copilului si-a facut debutul in istorie incepand cu anul 1925, cand la Geneva s-a tinut Conferinta Mondiala pentru bunastarea copilului.

Reporter: Corina Cocoreanu

Imagine: Emeric Szabo

Comments

comments