Automobiliștii timișeni s-au antrenat la Arad pentru GRAND PRIX DUMBRĂVIȚA 2019 din luna IUNIE
Posted by arpad on 21st May 2019

Etapa a IV-a din Campionatul de Automobilism & Drift & Karting Timis 2019 s-a dovedit a fi un spectacol automobilistic de neuitat pentru cei prezenti, atmosfera si spiritul de fairplay, sportivitate, prietenie, profesionalism a facut ca acest weekend sportiv sa fie un adevarat regal automobilistic. Bombele pe 4 roti au realizat minuni pe circuitul Vik Power din Arad, iar magii de la volan au vrajit publicul numeros prezent la MARELE PREMIU AL MUNICIPIULUI ARAD 2019.

Fanii automobilismului de pe malul Muresului au facut si ei cunostinta cu unicul truck pregatit special pentru curse din Romania, deja vestita Scania pilotata spectaculos de italianul Claudio Cuttaia. Alexandru Fasui (Honda Civic) dupa ce a lipsit etapa trecuta de la Arad si-a adjudecat victoria de aceasta data la clasa 1, locul 2 a fost cucerit de Csaba Kovacs (Citroen C2 VTS), iar pe locul 3 a terminat Norbert Reiter (BMW E36). Marius Giurisici (Honda Civic) a invins pentru a IV-a etapa consecutiv la clasa 2, urmat de Alin Lazar (Opel Astra). Sergiu “GAO” Tirla (BMW-E36) incepe sa devina de neinvins la clasa 3 si la sectiunea drift, urmat la clasa 3 de binecunoscutii Cosmin Orpinesc (VW Golf 3) si Sorin Mihoc (Renault Clio) si la drift de Claudiu Deican (BMW-E30) si Diana “FLU” Stefanescu (BMW E46). Absolventii primei promotii PRO MOTORSPORT ACADEMY in care se pare ca a patruns definitiv microbul sportului auto au performat din nou, Adrian Gros (Dacia Logan) avand un parcurs elegant la clasa 1, dar “bomba” a venit de la Carla Toth (Skoda Fabia), cea care a devenit campioana clasei Feminin la aceasta etapa. Academia a mai lansat sambata o promotie, cei 2 driveri, Alex Balan si Paul Scortanu evoluand perfect in primul lor concurs care conteaza si ca test final, in aplauzele publicului si aprecierea trainerilor. PRO MOTORSPORT ACADEMY a anuntat cu aceasta ocazie si deschiderea unei noi promotii, care cu ocazia Zilei Copilului, 1 iunie, va avea reducere pentru tinerii sub 20 ani si care va incepe la momentul cand vor fii 6 candidati. Cea mai mare surpriza a acestei etape a fost trecerea frumoasei frantuzoaice Maeva Gilles in varsta de doar 6 ani de la bike-karting la un nivel superior, karting supersport, clasa care a si castigat-o acum de la prima participare, devenind astfel o adevarata “printesa a kartingului romanesc”. Vladut Meresan, un micut fachir al bike-kartului a dovedit inca odata ca nu are contracanditati la acesta sectiune, invingand detasat. Dumbravita Rally Team a invins la echipe,componentii echipei fiind un tot unitar in obtinerea performantei – se arată în comunicatul de presă transmis redacției de presedintele Comisiei de Automobilism si Karting-ACR Timis, Dipl. Ing. Giurisici-F Ladislau-M.

Urmatoarele etape vor fii GRAND PRIX DUMBRAVITA 2019 – 29.06.2019 cu modificari foarte spectaculoase fata de anii trecuti si concursul de nivel international CUPA ROMANIEI LA AUTOMOBILISM-VTM TIMIS-NADRAG 2019 – 13.07.2019