Conferinta de inchidere de proiect la Dumbravita
Posted by Andrei Guler on 30th September 2015

Astăzi la ora 12 in cadrul Sălii de Conferințe din sediul Primăriei Dumbravița, a avut loc o conferința de închidere a proiectului „SPORTUL UN INSTRUMENT DE DEZVOLTARE A OFERTEI TURISTICE TRANSFRONTALIERE”.
Acest proiect a fost implementat prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania 2007-2013 și a fost finanțat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de participarea financiară a celor doua state membre, Ungaria și România.
In cadrul conferinței au fost prezentate obiectivele principale ale acestui proiect care au fost duse la bun sfârșit atât de partea maghiară cât și de cea română.

inchidere sala poliv
Managerii acestui proiect au fost d-na Viorica Mureșan din partea României și d-na Szilvya Szantal din partea Ungariei.
Valoarea totala a proiectului este de 2.143.351 euro, din care Dumbrăvița ca lider de proiect a contribuit cu 1.357.495 euro,iar localitatea maghiară Szentes cu 785.856 euro.
Scopul proiectului a fost de a încuraja și dezvolta relațiile și evenimentele turistice dintre cele două localități, inclusiv între comunitățile din Timiș și Csongrad.
Sala Polivalentă din Dumbrăvița are o suprafață de 2244 mp, iar în jurul sălii este amenajată o parcare de 100 locuri pentru autoturisme , dar si trei locuri de parcare pentru autocare.În sală se pot desfășura urmatoarele sporturi: baschet, handbal, volei, tenis de masă și fotbal de sală.
Tribuna are o capacitate de cca. 500 de locuri cu posibilitate de extindere.