Copiii din Dumbrăvița sărbătoresc Halloween 2019
Posted by Corina Cocoreanu on 24th October 2019

Comunitatea din Dumbrăvița organizează, pentru e treia oară, un eveniment dedicat sărbătorii de Halloween: joi seara, 31 octombrie, copiii costumați în diferite personaje, vor merge la colindat din poartă în poartă,  folosind binecunoscuta expresie “Trick or Treat” (Ne dați ori nu ne dați!)

De la ora 18:00 copiii sunt așteptați la intersecția străzilor Gramma cu Coral, pentru a parcurge împreună traseul de colindat. Traseul îl puteți vizualiza în fotografia mai jos alăturată: 

Tot joi, dar de la ora 16:00 are loc un alt eveniment dedicat copiilor, în noul parc de pe strada Fervenția, colț cu strada Terra:  cei mici vor avea ocazia să participe la tot felul de jocuri hazlii, precum: dansul cu monstruleții, întrecerea cu mumii, prepararea de poțuni magice și multe altele.


 

Un alt treilea eveniment de Halloween este organizat în sala de mese din incinta Școlii Gimnaziale Dumbrăvița, unde copiii și părinții se vor întrece în sculptat și desenat dovleci. Cel mai frumos dovleac va fi premiat. Pentru că evenimentul are loc într-o sală de mese, aici dovleacul va fi și ingredientul principal în plăcinte.