De Ziua Națională a României, dumbrăvițenii vor circula cu troleibuzul 14
Posted by arpad on 13th November 2015

Vineri 13 se pare că este cu noroc pentru dumbrăvițenii dornici să circule în viitorul apropiat cu troleibuzul numărul 14. Nicolae Robu, primarul municipiului Timișoara, împreună cu Victor Malac, edilul localității Dumbrăvița, dar și cu directorii și funcționarii din primării și reprezentanții presei locale au făcut o plimbare cu troleibuzul 14.

troleibuz 14

troleibuz 141

Cu această ocazia s-a inaugurat și stația de redresare, cea care transformă curentul alternativ în curent continuu pentru alimenatrea liniei de troleibuz. Din păcate dumbrăvițenii mai au de așteptat până când vor circula cu troleibuzul. Ioan Goia, directorul Regiei Autonome de Transport Timișoara (RATT) ne-a mărturisit că până la sfârșitul lunii se va circula în continuare cu linia metropolitană numărul 45, urmând ca abia din 1 Decembrie să fie introdus troleibuzul și pe raza celei mai bogate comune din România.

Până la ora actuală nu se știe frecvența cu care va circula noua linie de transport în comun, urmând ca reprezentanții celor două primării, împreună cu specialiștii RATT să se pună de comun acord în privința împărțirii costurilor!