Festivalul Tocăniței revine în Dumbrăvița
Festivalul Tocăniței revine în Dumbrăvița
Posted by Corina Cocoreanu on 19th July 2018
| 948 views

Primăria împreună cu Consiliul Local Dumbrăvița, organizează sâmbătă 28 iulie, o nouă ediție a deja tradiționalului Festival al Tocăniței din Dumbrăvița,care se va desfășura în Centrul Civic al comunei.

Așadar, organizatorii anunță că focurile se vor aprinde la ora 16:00, și concurenții vor trebui să își finalizeze delicioasele tocănițe în jurul orei 19:30, când va avea loc jurizarea preparatelor culinare. Ca de obicei în cadrul concursului de gătit tocănițe, se vor întrece atât concurenți din țară, cât și din Serbia și Ungaria.

Cei care doresc să se înscrie la competiția gastronomică din cadrul Festivalului Tocăniței din Dumbrăvița, o pot face, completând o cerere de mână pe care o vor depune la registratura Primăriei Dumbrăvița, până în data de vineri 27 iulie, ora 14:00. Nu se va percepe nicio taxă de participare.

Organizatorii festivalului pun la dispoziția concurenților în mod gratuit, câte un cort, mobilier outdoor, lemne de foc și un focar.

Și în acest an, atracția Festivalului Tocăniței va fi Marele Ceaun de 1000 de litri, în care echipa de bucătari ai Dumbrăviței va găti o tocăniță specială, care la finalul concursului va fi oferită în mod gratuit, tuturor participanților de la acest eveniment.

Atmosfera de festival va fi asigurată de muzica unui DJ profesionist.

Pentru a afla informații suplimentare legate de acest eveniment îi puteți contacta pe  viceprimarul Arpad Miklos : 0723296362 sau pe directorul cultural Jozsef Balint : 0744647565.

tocanita 3

Comments

comments