FOTO: ACS Dumbravita Rally Team a participat cu succes la GRAND PRIX TIMISOARA-ARAD 2019!
Posted by arpad on 23rd April 2019

Ieri s-au omologat rezultatele concursului GRAND PRIX TIMISOARA-ARAD 2019, contand pentru etapa a III-a din Campionatul de Automobilism & Drift & Karting Timis 2019, disputata duminica 21.04.2019 pe circuitul Vik Power din Arad. Cei 32 de concurenti din Arad, Oradea, Resita, Lugoj, Baia Mare, Timisoara și Dumbravita au realizat un spectacol sportiv deosebit, intr-o deplina nota de fair-play si sportivitate. Atmosfera generala a fost de prietenie, de placere, distractie, ca intr-o mare familie a sportului automobilistic timisean, in care s-au integrat mai mult decat perfect cei sase absolventi ai primei promotii din PRO MOTORSPORT ACADEMY.
Sergiu Tirla (ACS Dumbravita Rally Team- BMW E46) a fost marele castigator al acestei etape, invingand la clasa 3 la circuit viteza, cu cel mai bun timp din concurs. Pe locul secund la clasa 3 a urcat Radu Dobarcau (Audi A3), locul 3 Alexandru Sfat (SUBARU IMPREZA). Marius Giurisici (ACS Dumbravita Rally Team – HONDA CIVIC) si-a onorat statutul de campion en-titre invingand in clasa 2, urmat de Marius Barsan si Adrian Ionescu, ambii tot pe cate o HONDA CIVIC. Dupa multe emotii, fiind la un pas sa nu ia startul din cauza problemelor tehnice ale automobilului de concurs, celebrul Adrian Marcovici a castigat clasa 1 pe o HONDA CIVIC, locul 2 a fost adjudecat de Csaba Kovacs (CITROEN C2 VTS), in timp ce pe locul 3 a fost ocupat de un proaspat absolvent al PRO MOTORSPORT ACADEMY, George Gros (Skoda Fabia).

Binecunoscutul multiplu campion de karting Victor Nagy (ACS Dumbravita Rally Team) a facut furori cu kartul sau de performanta, iar micutii copilasi de la Bike-Karting, viitorul sportului auto timisean, au fost apreciati de toti cei prezenti.

Dupa 11 ore de studiu intensiv si profesionist in domeniul motorsport, desfasurate doar cu o zi inainte de concurs, cei 6 absolventi ai primei promotii PRO MOTORSPORT ACADEMY (George Gros, Carla Toth, Dan Fanea, Serban Dobrescu, Codrut Balca, Sorin Boruga) au realizat o premiera nationala in domeniu, participand toti cu succes la testul final intr-un concurs automobilistic de anvergura, GRAND PRIX TIMISOARA-ARAD 2019 – a mărturisit presedintele Comisiei de Automobilism si Karting-ACR Timis, Dipl. Ing. Ladislau-Marius Giurisici Firuleasa.