FOTO: Cupa României la Automobilism – VTM TIMIȘ – NĂDRAG 2019 – Iată, cum arată podiumul!
FOTO: Cupa României la Automobilism – VTM TIMIȘ – NĂDRAG 2019 – Iată, cum arată podiumul!
Posted by Corina Cocoreanu on 17th July 2019
| 286 views

 

 Primul concurs automobilistic de anvergura internationala timisan din anul acesta, CUPA ROMANIEI LA AUTOMOBILISM-VTM TIMIS-NADRAG 2019 s-a incheiat cu victoria cunoscutului pilot Timisorean “GAO” TIRLA SERGIU-Bmw E36, nu fara emotii, el pierzand o mansa de antrenamente cronometrate din motive tehnice, rezolvate insa in timp util de o echipa de mecanici de exceptie.

Vicecampionul acestei editii este  OPRINESC COSMIN(Hunedoara)-Vw Golf 3,urmat in clasament de  VALSAN DARIUS(Resita)-Bmw E36. Liderul en-titre al Campionatului Timis 2019, GIURISICI MARIUS (Timisoara) si-a dovedit din nou valoarea invingand la clasa care l-a consacrat,clasa 1, locul 2 KOVACS CSABA(Dumbravita)-Citroen C2, locul 3 RETI ROBERT(Dumbravita)-Vw Golf Mk. SCHIOPULESCU GEORGE(Resita), care a “jonglat”cu testarile Renault-ului Clio, a ocupat locul 1 la clasa 2, pe treapta 2 la aceasta clasa urcand  PETENCHEA DANIEL(Timisoara)-Renault Clio, locul 3 MIHOC SORIN(Timisoara)-Renault Clio.

Clasa “greilor”, clasa 3, si-a adjudecat-o tot “GAO”, urmat de OPRINESC COSMIN, si VALSAN DARIUS. Spectacolul total a fost evolutia in premiera Europeana pe un traseu de VTM a TRUCK-ului de concurs SCANIA pilotat de italianul CLAUDIO CUTTAIA. Pilotul Ioan Victor si echipa sa tehnica au facut adevarate minuni, reusind sa repare timoneria Trabantului (care si el a dat savoarea acestei competitii,inducand o atmosfera de “retro”), clasandu-se astfel.

Titratul pilot si trainer in PRO MOTOR SPORT ACADEMY, Lapadusa Alin a facut in calitate de forlaiter o adevarata demonstratie de pilotaj, urmat de ceilalti 3   forlaiteri, Saracut Mihai, Reiter Norbert si Simion Andrei. Din pacate din motive tehnice cunoscutul pilot Uram Andrei(Oradea) nu a putut termina competitia. Sportivii care au avut evolutii foarte bune dar nu s-au putut urca pe podiumuri-Lazar Alin , Selejan Mihai,Tomoiaga Alin, Dudas Ioan, Surugiu Florin, au ocupat si ei un loc in inima spectatorilor datorita evolutiilor de exceptie. La aceasta competitie au participat cei mai buni piloti auto Timiseni ai momentului si cei mai buni sportivi CAR-CNAK. A fost declarat incontestabil cel mai titrat concurs automobilistic ACR-CNAK Romanesc al acestui weekend, depasind cu mult ceea ce a mai fost in tara. Spectatorii prezenti in numar neasteptat de mare au aplaudat la scena deschisa evolutia deosebit de spectaculoasa a pilotilor si au gustat maxim evolutia TRUCK-ului,intr-o atmosfera de total fair-play,prietenie, respect reciproc si sportivitate.

Urmatorul concurs va avea loc in data de 27.07.2019 ,circuit viteza pe pista de la Sanandrei.

Comments

comments