FOTO: Dumbrăvițeanul MARIUS GIURISICI a învins în BOSNIA și HERZEGOVINA!
Posted by arpad on 5th May 2019

Selectionat in echipa IPA VIP ROMANIA Alba Iulia pentru concursul automobilistic international de autoslalom BIJELJINA 2019, disputat in Bosnia si Herzegovina sambata 04. 05. 2019, cunoscutul sportiv automobilist timisorean MARIUS GIURISICI – legitimat la Dumbrăvița Rally Team – a obtinut o noua victorie de nivel european, invingand dupa o lupta puternica in intrecerea la care au luat parte 33 de piloti profesionisti din Serbia, Croatia, Slovenia, Romania, Bosnia & Hertegovina si Muntenegru.
Dupa un parcurs extraordinar, apreciat de toti cei prezenti, si cu automobilul de concurs Honda Civic pregatita perfect pentru genul de concurs, suprafata de rulare si capriciile vremii, a invins la mai putin de jumatate de secunda, urmat pe podium de 2 piloti din tara gazda. O surpriza si un puternic impuls pentru sportivul timisorean a fost prezenta la start a doi fosti colegii din FIA RALLY ACADEMY, absolvita de Marius in 2014. In cadrul festivitatii de premiere pilotul timisorean a dedicat victoria tuturor sponsorilor si prietenilor care l-au sprijinit, municipiului natal Timisoara, asociatiei Auto Club Rally Timis sub culorile careia isi desfasoara activitatea si Pro MotorSport Academy unde se pregateste, iar la conferinta de presa cand a fost intrebat despre modul de promovare a sportului automobilistic de catre presa din Romania, a apreciat in fata tuturor profesionalismul si deschiderea presei romanesti si timisorene pentru acest sport.

De asemenea, Marius Giurisici a pus si bazele unei viitoare colaborari prezentand concursurile timisene si invitand sportivii de marca prezenti la aceste concursuri – se arată în comunicatul transmis redacției de Biroul de presa a Comisiei de Automobilism si Karting – ACR Timis.