FOTO: Echipajul Marius Giurisici-Bogdan Vlădușel (Dumbrăvița Rally Team) a câștigat MARELE PREMIU AL ORAȘULUI DETA
Posted by arpad on 15th April 2019

Desii s-a desfasurat pe o vreme nefavorabila, “MARELE PREMIU AL ORASULUI DETA 2019” a fost un eveniment sportiv realmente savurat de cei 1000 de spectatori prezenti, care au aplaudat la scena deschisa campionii vitezisti de la sectiunea circuit viteza, pe fachirii volanului de la drift, parada moto a Corsarilor din Deta, evolutia spectaculoasa a pilotului italian Claudio Cuttaia pe deja devenita celebra Scania special pregatit de concursuri. In premiera timiseana Drag Race-ul a fost mai mult decat interesant, iar parada masinilor de concurs si show-ul de drift de la final au incheiat in mod apoteotic acest minunat weekend sportiv auto&kart din Deta – se arată în comunicatul de presă transmis DumbravitaTv.ro.
Bike-kartingul a fost castigat de Meresan Vladut, urmat de Gagiu Marcus si Gilles Maeva, batalia “titanilor” de la drift a fost castigata in final de Tirla”Gao” Sergiu-BMW E36, urmat indeaproape de Marcovici “Mao” Adrian-BMW E30, locul trei fiind ocupat de o reprezentanta a sexului frumos, Stefanescu Diana-BMW E46, urmata de lugojenii Preda Raul si Bandalac Marius-BMW 320. Drag-race-ul a fost adjudecat de Fasui Mihai-Honda Civic, urmat de Nicoara Adrian-Honda. La circuit viteza clasa 1 a fost castigata de Reiter Norbert-Renault Twingo, urmat de echipajul Simion Andrei-Petrescu Dan-BMW 316i si de Reiter Roland-Renault Twingo. Echipajul Giurisici Marius-Vladusel Bogdan-Honda Civic a invins clasa 2, ei fiind si castigatorii “MARELUI PREMIU AL ORASULUI DETA 2019”, locul 2 pilotul Adrian Nicoara-Honda del sol. Castigatorul clasei 3 a fost Mihoc Sorin-Renault Clio, locul secund fiind al echipajului Deak Eric-Chiriac Andrea-Subaru Impreza.

Cei 5 candidati la prima sesiune a Pro Motorsport Academy (Balca Codrut, Fanea Dan, Gros George, Dobrescu Serban, Boruga Sorin) au trecut cu brio testul de aptitudini in cadrul acestui concurs. Asa cum au promis la final organizatorii au realizat un bike-karting gratuit foarte gustat de copilasii din Deta. Urmatoarea etapa din Campionatul Timis se va disputa pe circuitul Vik Power de la Arad duminica 21.04.2019 ora 10.00, premergator acesteia va avea loc prima sesiune a Pro Motorsport Academy in 20.04.2019 ora 10.00 in aceeasi locatie.
Pentru detalii si informatii tel.0723.512.927 zilnic intre orele 09.00-16.00.