FOTO: Spectacol excepțional la SUPER DETA RALLY – KART & DriftDetaShow 2018
FOTO: Spectacol excepțional la SUPER DETA RALLY – KART & DriftDetaShow 2018
Posted by arpad on 17th April 2018
| 341 views

Show-ul oferit  in Deta de sportivii care au luat startul la etapa II din Campionatul de Automobilism & Karting Timis si la DriftDetaShow 2018 a fost total, depasind cum mult asteptarile spectatorilor de la granita de vest a tarii, prezenti in numar mare (aprox. 500) la acest eveniment de marc a pt. orasul Deta. Startul in acest regal sportiv motorizat la dat parada celor 70 de motociclisti “CORSARI DETA”, care a facut deliciul tuturor celor prezenti.

La sectiunea Raliu, cu cele 6 probe speciale, automobilele de concurs performante care au facut furori printre fanii acestui sport, traseele deosebit de spectaculoase, organizate in centrul civic, pilotajul de nivel performant si viteza  dezvoltata au ridicat la maxim adrenalina tuturor celor prezenti, care au aplaudat la scena deschisa prestatia echipajelor.deta rally 2018 Echipajul Giurisici Marius-Vladusel Bogdan pe o Honda Civic special pregatita pt. raliuri a fost marele castigator al acestui raliu, castigand si clasa 1, urmati de Cancel Catalin-Teliban Bianca pe Opel Corsa si Munteanu Gabriel-Munteanu Cristina pe Ford Ka. Echipajul Onut Robert–Onut Narcis continua evolutia in continua ascensiune si cu un parcus perfect pe o BMW E36 inving Clasa 2,urmati de de echipajul Nicoara Adrian-Comlevon Goran pe Honda del Sol. Surpriza etapei a fost echipajul Neagoe Adrian-Spirtu Oana care pentru prima data au evoluat in Campionatul Timis si au avut un parcurs excelent dovedind un real talent nativ pentru acest sport.

Drift show-ul, 2 manse de concurs si 2 manse de show, a provocat efectiv o stare de euforie, fanii acestui sport explodand efectiv in ovatii cand fumul de la burnout ii inconjura si cauciucurile explodau unul dupa altul, spectacol realizat de acest adevarat “artist”, Marcovici Adrian.detta rally
Kartingul, 2 manse, a incalzit inimile tuturor, cand micutii sportivi, imbracati in frumoasele costume speciale de piloti, si-au dovedit talentul, spiritul sportiv si de fairplay, valsand realmente cu karturile pe traseu, convingandu-i pe toti ca ei vor fii viitorii campioni ai automobilismului romanesc. Cel mai bun kartist timisean al momentului, Koenig Eduardo, care este si localnic, din Deta, a fost aplaudat maxim de numerosii prieteni prezenti pentru evolutia sa deosebit de profesionista pentru varsta lui frageda. La Kids Karting au evoluat 2 sportivi prezenti poentru prima data in sportul de karting, Meresan Mihai a invins, urmat la mica distanta de Godja Dragos-Andrei.

La promoul gratuit de karting oferit copilasilor din Deta au fost prezenti cel putin 30 de micuti si micute, care s-au bucurat maxim si multi dintre ei s-au aratat interesati de a debuta in acest sport – se arată în comunicatul de presă transmis de președintele Comisiei de Automobilism si Karting-A.C.R. Timis, Dipl. ing. GIURISICI F. LADISLAU MARIUS.

Comments

comments