FOTO+VIDEO: Dumbrăvița a învins juniorii Bătrânei Doamne la scor de tenis
FOTO+VIDEO: Dumbrăvița a învins juniorii Bătrânei Doamne la scor de tenis
Posted by admin on 15th August 2018
| 450 views

ACS Dumbrăvița și-a respectat blazonul învingând la scor de tenis, 6:0 echipa de juniori U19 a celor de la AFC UTA Arad. În prima repriză a meciului disputat marți seara, gazdele au izbutit să marcheze de trei ori. Florin Nanu a deschis scorul din penalty, apoi David Pop a marcat cu largul concurs al portarului advers, Bogdan Centea a stabilit rezultatul primului mitan la 3:0, chiar înainte de pauză. Dumbrăvițenii nu au forțat nota nici în a doua repriză, mulțumindu-se cu alte trei goluri: Dacian Bîrză, Laurenţiu Telescu şi Dejan Pecarov s-au înscris pe lista marcatorilor. Chiar dacă stadionul de pe strada Mihai Eminescu arată din ce în ce mai bine, cu tribune noi și cu clădirea administrativă renovată, terenul a fost pe alocuri deplorabil, semn că pe timp nefavorabil vor fi problema mari la Dumbrăvița.

acsd-afcuta Vineri, 17 august, de la ora 18 se va disputa ultimul amical al alb-verzilor înaintea debutului din Liga 3: la Dumbrăvița va veni AFC Ripensia Timișoara, echipă care evoluează în Liga 2 Casa Pariurilor. Meciul va fi precedat de prezentarea lotului ACS Dumbrăvița, dar și de dezvelirea totemului bilingv cu noua denumirea a bazei sportive: Stadion Ștefan Dobay/Dobay István Stadion.

ACS Dumbrăviţa–AFC UTA Arad U 19 6:0 (3-0)

Dumbrăviţa: Robert Miklós – Soare, Telescu, Gălan, Liuba, Rus, Stancu, Pop, Casian, Centea, Silaghi, Nanu. Au mai jucat Ureche, Ștefan, Jinga, Pecarov, Udrea, Barbu, Bîrză, Briciu și Arghilean.

UTA: Zamfir – Haloş, Salka, Vidican, Gavrilă, Dumitru, Isac, Cocriş, Duma, Merian, Miculescu. Au mai jucat: Costache – Pascu, Pătlăgică, Mohaci, Gavrilă, Rotea, Răzban, Vulturan, Jula, Tăndău și Haţegan.

Comments

comments