GALERIE FOTO: Campanie de prevenție împotriva furturilor din locuințe, în Dumbrăvița
Posted by Corina Cocoreanu on 19th June 2019

În dimineața zilei de miercuri 19 iunie 2019, în cadrul Sălii de Festivități din curtea Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița, s-a desfășurat un eveniment care are ca scop principal informarea populației cu privire la modalitățile de prevenire a furturilor din locuințe.

Poliția Română desfășoară la nivel național ” Prima zi europeană de prevenire a furturilor din locuință” prin care s-a demarat campania “Păstrați surprizele doar pentru vacanță”.

La acest eveniment au luat parte reprezentanți ai administrației și autorităților locale din Dumbrăvița dar și reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție Timiș (I.P.J.T.)

În cadrul acestei acțiuni au fost oferite informații despre modul de prevenție a furturilor, de către comisarul – șef Cosmin Carabaș de la I.P.J.T. și totodată au fost prezentate mai multe clipuri video care evocau mai multe situații  în care casele erau jefuite. De asemenea, cei de la Spy Shop Dumbrăvița au prezentat mai multe sisteme de securitate și de prevenție împotriva furturilor din case.