Gospodinele din Dumbravita sunt asteptate la ultima preselectie MasterChef din Timisoara
Posted by arpad on 18th June 2015
Juriul MasterChef
Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean

Gustul preselecțiilor MasterChef va cuprinde în acest weekend vestul României! Pasionații de gătit au ultima șansă de a prinde gustul celei mai tari competiții culinare din țară! Sâmbătă, 20 iunie, începând cu ora 09:00, toți cei pentru care bucătăria reprezintă o pasiune sau un stil de viață sunt așteptați la hotel Continental din Timișoara cu un preparat care le poate aduce un loc în bucătăria MasterChef!

Până în prezent, echipa MasterChef a vizitat mai multe orașe importante din România: București, Cluj-Napoca și Iași. Mii de persoane s-au prezentat cu preparate variate, de la feluri principale exotice sau tradiționale, la supe, preparate dulci sau siropuri extravagante. Români de toate vârstele, cu ocupații variate – de la funcționari publici, studenți, pensionari, ingineri sau constructori – au venit hotărâți să-și demonstreze abilitățile culinare și dorința de a-și transforma hobby-ul într-o meserie!

MasterChef, cel mai urmărit show culinar, a reușit să schimbe percepția românilor asupra domeniului culinar. Pe lângă probele incendiare și testele sub presiune la care au fost supuși, concurenții au avut șansa de a cunoaște adevărați profesioniști ai domeniului culinar și de a lucra în condițiile reale dintr-o bucătărie profesionistă.
Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean sunt pregătiți pentru un nou sezon care va reuni cu siguranță probe incendiare, ingrediente spectaculoase și concurenți extrem de competitivi.

Înscrierile pentru preselecții continuă pe site-ul masterchef.protv.ro.

Prinde gustul preselecţiilor MasterChef!

Sursa: LiveTimisoara.ro