GRAND PRIX TIMIȘOARA & ARAD 2018 – Sportivii din Dumbrăvița au fost în mare formă
GRAND PRIX TIMIȘOARA & ARAD 2018 – Sportivii din Dumbrăvița au fost în mare formă
Posted by arpad on 13th August 2018
| 444 views

Asa cum era de așteptat, bătălia pentru câștigarea GRAND PRIX-ului TIMISOARA-ARAD 2018 a fost plină de răsturnări de situații și surprize, dar totul într-un deplin spirit de sportivitate și fair-play. Dumbrăvițeanul Marius Giurisici (Honda Civic) a continuat bătălia pentru supremație cu Mihai Preunca tot pe o Honda Civic, impunându-se la clasa 1, la o diferență de aproape 2 secunde. Clasa 2 a fost cea a surprizelor, unde orădeanul Andrei Uram (Mazda 323) s-a impus clar, conform așteptărilor, și marea surpriza s-a produs la lupta pentru locul 2, când singura domnișoară din concurs, Kerstin Wolf pe o Honda Civic a reușit sa-l învingă pe mult mai experimentatul Sorin Mihoc care a concurat cu același tip de mașină Honda Civic, pe care este adevărat că nu o cunoaște și stăpânește asa de bine ca mult mai performantul sau Renault Clio, defectat la competiția dumbrăvițeană. Kerstin Wolf a devenit primul pilot feminin românesc din 2018 care a obținut un hat-trick la un concurs automobilistic, câștigând la concursul arădean și Clasa Special Feminina și locul 1 la echipe cu ACS Dumbrăvița, împreuna cu Marius Giurisici și Sergiu “GAO” Tirla.arad gp
Apriga și mult așteptata dispută dintre Sergiu Tirla cu al sau vestit BMW E30, super pregătit și dotat, și Bogdan Cuzma cu un Nissan GT-R, foarte spectaculoasă, a fost tranșată de primul care a învins în ambele manșe. În schimb Cuzma cu Nissanul său a câștigat premiul “MAȘINA DE FIȚE” . Locul 3 a fost și el o surpriza, fiind obținut în mod detașat și clar de clujeanul Cristian Herta pe o Toyota Supra. Magia driftului a fost câștigata tot de Tirla, un adevărat fachir al pilotajul de drift, care astfel își adjudeca și el un hat-trick, urmat la mica distanță, dar cu un parcurs de asemenea de spectaculos de Adrian Marcovici tot pe un BMW E30, cunoscut ca ”Police Drift”, clujeanul Herta a continuat să-i uimească în mod pozitiv pe toți cei prezenți prin clasare pe locul 3 și la drift.

Micuțul Eduardo König a arătat că și kartingul are vrăjitorii săi, pilotând magnific kartul său pe circuitul arădean VikPower, aplaudat la scenă deschisă și felicitat inclusiv de marii âși titrații piloți auto prezenți, care văd în el viitorul sportului cu motor timișean. Spectacolul a fost completat cu parcursul deosebit al piloților Neagoe Adrian (VW Golf 4), Alin Linca (Peugeot 306) și Matei Beratco (BMW E46). Arbitrii din colegiul Timiș, cel mai titrat din țară, Radu Băjenaru, Ladisalu Giurisici, Emeric Barta, Adrian Sburlea, Adrian Cristea, Marius Costiuc, Dănuț Cosma, Gabriela Giurisici, Gabriela Manea, Marian Andronache, Mircea Vasilache, Adrian Nicoara, Mariana Nicoara, și-au făcut pe deplin și elegant datoria, pe o canicula totală. Următoarea etapă va fi o competiție în premiera în România, de tip SPEED TRIAL, în zona Giarmata-Pișchia.

Clasament :
Clasa 1
1. Giurisici Marius
2. Preunca Mihai

Clasa 2
1. Uram Andrei
2. Wolf Kerstin
3. Mihoc Sorin
4.Matei Beratco

Clasa 3
1. Tirla Sergiu
2. Cuzma Bogdan
3. Herta Cristian
4.Neagoe Adrian
5.Linca Alin
6.Marcovici Adrian

Drift
1. Tirla Sergiu
2. Marcovici Adrian
3. Herta Cristian

Karting

1. Konig Eduardo

Feminin
1. Wolf Kerstin

Echipe
1. ACS DUMBRĂVIȚA

Comments

comments