Infrastructura sportiva din Dumbravita in plina dezvoltare: S-a inaugurat primul teren de padel de pe strada Praga
Posted by admin on 19th May 2015

Infrastructura sportivă de pe raza localității Dumbrăvița s-a extins recent cu un nou centru sportiv. Top Side Sports – Padel Center de pe strada Praga îi așteaptă pe cei mai curioși sportivi să testeze gratuit un teren de minifotbal, un teren de tenis de câmp dar și două terenuri de padel, în premieră absolută in partea de vest a țării, având în vedere că până acum doar în București s-a mai practicat acest sport.
Padelul este printre cele mai populare sporturi din Spania, astfel că la inaugurarea cochetei baze sportive nu a lipsit nici Jose Miguel Vinals, consolul onorific al Spaniei la Timișoara, catalanul fiind un împătimit al padelului ce se joacă exclusiv în perechi.

DSC01668
În Spania sunt deja 40.000 de jucători legitimaţi, care practică acest sport în competiţii oficiale. La nivel global sunt 25 de federaţii naţionale, iar la campionatul mondial finalele se joacă de obicei între Spania şi Argentina.
În cazul în care doriți să încercați acest sport foarte atractiv, în luna mai o puteți face gratuit cu o rezervare în prealabil. Mai multe informați găsiți pe pagina www.terenpadel.ro

DSC01663Reporter: Arpad Laszlo

Imagine/montaj/foto: Imi Szabo