Selectați pagina

Noi cazuri de infectare cu COVID-19 în Timiș

Noi cazuri de infectare cu COVID-19 în Timiș
Publicitate

Luni, 28 septembrie, pe raza județului au fost carantinate 96 de persoane și în izolare au intrat 22 de persoane, anunță Prefectura Timiș.

În ultimele 24 de ore, 36 de persoane au fost confirmate cu virusul COVID-19. Dintre acestea, două persoane sunt locuitori ai comunei Dumbrăvița. Restul cazurilor de infectare sunt din Timișoara – 19, Lugoj – 2, Giroc – 2, Sânandrei – 2, Făget – 1, Gătaia – 1, Pădureni – 1, Giarmata – Vii (Ghiroda) – 1, Butin (Gătaia) – 1, Dudeștii Noi – 1, Șag -1, Giulvăz -1, Satchinez – 1.

În această dimineață, numărul total de persoane internate confirmate COVID-19 a ajuns la 160. În ceea ce privește rata de infectare, aceasta este de 0,63 la mia de locuitori.

Structurile Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, în ultimele 24 de ore, pe raza unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, misiuni privind verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurilor de protecție individuale și respectarea măsurii de carantinare de către persoanele aflate în locațiile declarate.

Pentru siguranța proprie și a celor din jur, oamenii trebuie să:

respecte regulile de distanțare socială în cadrul întâlnirilor familiale și să limiteze la maximum orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă!

evite zonele aglomerate unde sunt expuși la contact direct și interacțiunea cu un număr mare de persoane, cum ar fi adunările publice, zone de trafic intens, zonele de recreere, locurile de joacă!

respecte cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități!

poarte masca de protecție, astfel încât nasul și gura să fie acoperite!

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...