OFICIAL! Maratonul de programare HackTM 2018 se mută în comuna Dumbrăvița
OFICIAL! Maratonul de programare HackTM 2018 se mută în comuna Dumbrăvița
Posted by arpad on 24th April 2018
| 543 views

Maratonul de programare HackTM, cel mai important eveniment de acest gen din sud-estul Europei, a ajuns anul acesta la cea de-a 5-a editie. Evenimentul organizat de Asociatia Banat IT, dedicat pasionatilor de tehnologie din Romania, dar si din restul Europei, isi propune sa gazduiasca din nou peste 400 de participanti. Hackathon-ul de software si hardware se va desfasura anul acesta in perioada 11 – 13 mai la sala Polivalenta din Dumbravita, unde organizatorii vor crea un spatiu demn de un festival de tehnologie – scriu cei de la livetimisoara.ro. hackertm
Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor pasionate de IT, atat celor deja active din domeniu, cat si studentilor si elevilor. Participantii vor lucra in echipe si vor avea ocazia sa dezvolte proiecte inovatoare, sub indrumarea mentorilor HackTM. Fiind un hackathon deschis, se incurajeaza idei de proiecte care sa testeze abilitatile de programare si de design ale participantilor.

Desfasurarea hackathon-ul va avea o durata de aproximativ 50 de ore de activitati creative, timp in care echipele inscrise vor avea sansa sa isi dezvolte proiectele propuse. In ziua de sambata vor avea loc inclusiv workshop-uri si prezentari tehnice, deschise atat participantilor cat si vizitatorilor. Evenimentul se va incheia cu premii in valoare totala de 10.000€ pentru cele mai originale proiecte, in urma evaluarilor realizate de catre specialisti in domeniu, precum si alegerea proiectului care va fi desemnat ca marele castigator HackTM 2018.

Informatii suplimentare pot fi gasite pe site-ul hacktm.ro sau pagina de Facebook HackTM.

HackTM 2018 este un eveniment realizat de catre asociatia Banat IT, in colaborare cu Timisoara Startup Hub, Universitatea Politehnica Timisoara, Banat Interlink, Smart City precum si comunitatile IT locale. HackTM este sustinut anul acesta de sponsorii Flex, 123FormBuilder, Continental, Haufe Group, Irian, Elektrobit, DialogData, Hella, Here, Ness, Nokia, NTT Data, Saguaro technology, 3PillarGlobal, Beespeed, UnifiedPost, Vectron si multi altii.

Sursa: livetimisoara.ro

Comments

comments