De Halloween, dumbrăvițenii se pot bucura de un nou parc
Posted by Corina Cocoreanu on 31st October 2019

De Halloween, dumbrăvițenii sunt așteptați la inaugurarea noului parc din comună, situat la intersecția strazilor Terra și Fervenția II. Așadar, astăzi 31 octombrie  2019, începând cu ora 15:00, comunitatea din Dumbrăvița împreună cu reprezentanții Primăriei vor participa la o serie de activități dedicate în special copiilor, cu ocazia sărbărorii de Halloween. Copiii vor avea ocazia să participe la jocuri interactive și se vor bucura de multe surprize. Spre lăsarea serii, cei mici costumați în diferite personaje vor colinda pe la case pentru a primi dulciuri.

De asemenea, Parcul Terra din comuna Dumbrăvița va găzdui în data de 2 noiembrie, începând cu orele 14 : 00, un mini – festival intitulat TOAMNA/ANOTIMPUL RECOLTELOR. Așadar, sâmbăta viitoare, dumbrăvițenii sunt așteptați cu multe jocuri hazlii pentru copii și un Târg de Bunătăți, unde vor avea ocazia să cumpere produse de casă, hăinuțe și jucării second-hand, și să adopte câte o crizantemă.

Fondurile strânse în urma acestui mini-festival dedicat în special celor mici, vor fi donate cu mare drag copiilor nevoiași care locuiesc în satele din județul Timiș și care se confruntă cu o situație materială precară. Evenimentul este organizat de comunitatea din Dumbrăvița, și totodată cu această ocazie Primăria și Consiliul Local Dumbrăvița vor inaugura noul parc aflat pe strada Fervenția colț cu strada Terra.

Programul acestui mini-festival va cuprinde:
– Vânătoarea de Comori
– Târgul de Bunătăți
– Fotografia Magică
– Monștrii pe Asfalt
– Poțiunea Magică
– Picturi pe Față
– Ateliere pentru copii
– Targ de crizanteme
– Masa cu lavanda