Peste 3000 de spectatori la ediția din acest an a festivalului Rock la Mureș
Peste 3000 de spectatori la ediția din acest an a festivalului Rock la Mureș
Posted by arpad on 16th July 2018
| 239 views

Peste 3.000 de spectatori au participat la ediția din acest an a festivalului Rock la Mureș, eveniment desfășurat în weekend-ul trecut la Periam Port. Prima seară a evenimentului a inclus concerte cu Re-Born, după care spectatorii aflați în fața scenei principale au avut parte de recitalul maghiarilor care alcătuiesc Omega Diatribe. Apocalips, trupa din Sânnicolaul Mare care la sfârșitul anului trecut a împlinit 22 de ani de existență, a reușit să fie pe placul fanilor cu un concert de bun augur. Surpriza serii a venit odată cu recitalul trupei bucureștene de punk Magazinu 51, formația cântând în locul maghiarilor de la Kazah, care nu au mai ajuns la ediția din acest an a festivalului Rock la Mureș. Capul de afiș al primei seri a fost formația Bucovina, al cărei concert a avut parte de un feedback deosebit. La fața locului, distracția a fost colorată și de soundurile electronice de la celelalte scene. rocklamures - 140
Sâmbătă debutul pe scena mare a fost realizat de rapperul austriac Flo Knixx, după care muzicienii sârbi care alcătuiesc formația Drink Or Die au zguduit locația cu un amestec de punk și hardcore. Folk Metal-ul adus de sibienii de la E-An-na a avut parte și el de priză la public, iar cireașa de pe tort, legendara formație The Exploited a fost la înălțime. Șuie Paparude a încheiat seara cu un show în care Bean, Dobrică și Michi au dat tot ce au avut mai bun din ei.

Revenirea festivalului l Rock la Mureş,  primul eveniment de acest fel din ţara noastră (care a luat naştere în vara anului 2002 şi care a „rezistat“ până în anul 2008, revenind anul trecut) este una de bun augur. Dincolo de artiștii prezenți  pe scene, evenimentul are o magie aparte în primul rând grație locației mirifice pe malul Mureșului, care creează un vibe deosebit.

SURSA: livetimisoara.ro

Comments

comments