Un Altfel de Târg de Crăciun – Succes la evenimentul caritabil de la Centrul de Zi Dumbrăvița
Un Altfel de Târg de Crăciun – Succes la evenimentul caritabil de la Centrul de Zi Dumbrăvița
Posted by arpad on 11th December 2017
| 328 views

Centrul de Asistență Socială și Cercetare a Interacțiunii Copil-Părinte (CASCICOP) în parteneriat cu Departamentul de Asistență Socială (DAS) din cadrul Universității de Vest din Timișoara (UVT), Primăria Comunei Dumbrăvița și Centrul de Zi Dumbrăvița a organizat în weekendul trecut evenimentul cu scop caritabil ”Un Altfel de Târg de Crăciun”. 

La eveniment au participat producătorii locali și nu numai, pentru a-și face cunoscute produsele și pentru a se alătura proiectului social ”Implică-te și schimbă destine”, proiect derulat de CASCICOP. Un număr de peste 40 de mămici de la Academia Mămicilor din Timișoara au participat în calitate de voluntari. Vizitatorii au putut cumpăra multe ornamente și decorațiuni de Crăciun, cărticele senzoriale pentru copii, plastilină handmade, produse cosmetice, prăjituri, dar nu au lipsit nici ateliere pentru copii.

La finalul târgului s-au adunat din donațiile expozanțiilor și a participanților suma de 3283 de lei, urmând să se cumpere alimente de bază care vor ajunge în casele a peste 100 de copii care trăiesc în familii defavorizate, la limita subzistenței.

 

 

Comments

comments