Unirea Sannicolau Mare – FC Dumbravita 2-0
Unirea Sannicolau Mare – FC Dumbravita 2-0
Posted by Andrei Guler on 10th April 2015
| 1410 views

Ținând cont de paștele ortodox, etapa cu numărul 24 s-a desfășurat integral în Joia Mare. FC Dumbrăvița a evoluat pe malul Arancăi, împotriva localnicilor de la Unirea Sânnicolau Mare.
Meciul a fost influențat în mod decisiv de numeroasele absențe din tabăra oaspeților, iar Florin Macavei, antrenorul dumbrăvițenilor a fost și el suspendat la rândul lui după eliminarea din etapa precedentă.
Primul gol al partidei a picat în repriza secundă, după o oră de joc Andrei Cărpinișan a putut fi aplaudat de spectatorii de pe arena „Gheorghe Biaș”.
Cu doar 10 minute înainte de final, Victor Opriș a văzut cel de-al doilea cartonaș galben, în urma unui gest nesportiv. Văzând că alunecă de pe podiumul ligii a 4-a, alb-verzii au forțat egalarea, însă golul a venit tot la poarta lui Robi Mikloș. În prelungirile partidei Daniel Telecican a adus scorul la 2:0.

dumb-sannicolau

Unirea Sânnicolau Mare prin antrenorul Nae Căprărescua aliniat următoarea formulă: Sitaru – Clej, Galu, Miron, Galea – Michi, Oancia – Crișan, Sîrbu, Cărpinișan – Telecican. Au mai intrat: Oberșterescu, C. Crișan, Stoianov, Novac.

Dumbrăvița a evoluat cu Robert Mikloș – Surpanu, Sofronea, Bălea, Mihălceanu – Corlățeanu, Victor Opriș – Rosenblum, Kovacs, Călin – Giurgiu. A mai intrat: Valentin Grigore. Antrenor: Florin Macavei.

Comments

comments