VIDEO: A sportcsarnokban is nagy sikert aratott az Újszentesi Farsangi Kabaré
VIDEO: A sportcsarnokban is nagy sikert aratott az Újszentesi Farsangi Kabaré
Posted by arpad on 12th February 2018
| 655 views

Első felvonás

Második felvonás

Bár sokáig nem lehetett tudni, hogy megrendezik-e vagy sem, de a végül sportcsarnokba költöztetett Újszentesi Farsangi Kabarénak idén is nagy sikert aratott. Heinrich József, Szűcs András Ottó, Hajdó Miklós és Bálint József után idén Lukács Káfony Mónika Ilona vette át a konferanszié szerepét. A MINDENKINEK VAN EGY ÁLMA…NEKÜNK SOK SZÉP EMLÉK… című farsangi kabaré az elmúlt 15 év előadásait kívánta feleleveníteni.farsang 18Az estét természetesen a Háziasszonyok előadása kezdte, A szobalány álma című táncban Blaj Krisztina, Bodor Angéla, Csiszár Piroska, Dénes Ildikó, Lengyel Bianka, Meda Gizella, Orbán Margit, Popa Laura, Săbăduș Éva, Szabó Ica és Szabó Orsolya lépett színpadra. Idén visszatért Dénes Ildikó és Szűcs András Ottó, azaz Judit és István Behella TV című paródiája. Az est folyamán fellépet Bodor Szabrina, Piroska Péter Pál, Piroska Lajos, Bozsó Margit, Zabos Melinda, Máthé András, Kuglis András, a Szentesi Szabadidős Központ képviselői, valamint a Petőfi Sándor Művészeti Egyesület tánccsoportja. Az előadást megtisztelte jelenlétével Szirbik Imre, Szentes város polgármestere, valamint Dobai János, a vajdasági Torda polgármestere.

Idén komoly repertoárral állt ki a színpadra a SZÉPKORÚAK DALÁRDÁJA, azaz a Bakk házaspár, id. Máthé házaspár, Erdős házaspár, id. Simonfi házaspár, Farkas házaspár, Ispán Bárdi, Fehér Sándor, Turbucz Károly, Lengyel Miklós, Szabó Vilmos, Bálint József. A Butykos Néptáncegyüttes idén boszorkánytánccal rukkolt elő. Az est folyamán Popa Olivér és Talpai Zsolt biztosították a zenei aláfestést.

A több mint négyórás est végén ajándékserlegeket osztottak ki mindazoknak, akik az elmúlt 15 során kiemelkedő szerepet vállaltak a kabaré sikerében, majd következett Miklós Árpád alpolgármester aki válaszolt az elhangzott rengeteg apropóra, ugyanis elmondása szerint már nem kell sokat várni az új kultúrotthon felépítéséig.

Comments

comments