VIDEO: ACS Dumbrăvița a întors scorul și a rămas lider în Liga 4
VIDEO: ACS Dumbrăvița a întors scorul și a rămas lider în Liga 4
Posted by admin on 11th April 2018
| 399 views

ACS Dumbrăvița rămâne lider și după disputarea meciului amânat din etapa a XX-a din Liga 4. Marți seara însă lucrurile nu erau așa de clare, având în vedere că gazdele de la CS Unirea Tomnatic au izbutit să deschidă scorul pe arena de pe strada Mihai Eminescu. În minutul 39, fundașul Marius Antemie a urcat până la careul alb-verzilor, iar șutul său s-a oprit direct în colțul lung apărat de “vicele” Arpad Miklos.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru gazde, căci elevii antrenorului principal Sorin Bălu au marcat de trei ori în poarta celor din Tomnatic. După un sfert de oră de joc oaspeții au avut ghinion la un corner executat de pe partea stângă, mingea a lovit bara apoi din fundașul Florin Ardelean a intrat în poartă. Tot dintr-o lovitură de colț s-a reușit și preluarea conducerii: În minutul 72, de data asta Laurențiu Telescu a deviat elegant centrarea din partea stângă.
Cu siguranță a fost o seară magică pentru apărătorii din partida Dumbrăvia-Tomnatic, având în vedere că și ultimul gol a fost marcat tot de un fundaș: Cristian Gălan a stabilit scorul final cu o lovitură de cap.

Dumbrăvița a început partida în formația Miklos – Soare, Telescu, Gălan, Ștefan, Rus, Briciu, Stancu, Nanu, Bîrză, Silaghi. Au mai jucat: Șofronea, Filimon, Oancia și Centea. Pe bancă a rămas Puiu, Pecarov și Scrob.

Unirea a replicat prin: Ciocani – Antemie, Ardelean, Doda, Oros, Marius Sîrbu, Timofte, Pătrașcu, Nemițeanu, Piloiu, Florin Sîrbu. Au mai jucat: Moricz și Naidin. Rezerve: Handolescu, Popaluca, Țermure și Kovacs.

etapa 20liga 4 clasament

Comments

comments