VIDEO: ACS Dumbrăvița și-a revenit după egalul cu Deta, alb-verzii a spulberat Pobeda cu 6:0
VIDEO: ACS Dumbrăvița și-a revenit după egalul cu Deta, alb-verzii a spulberat Pobeda cu 6:0
Posted by arpad on 23rd April 2018
| 368 views

ACS Dumbrăvița s-a desprins în clasamentul Ligii a IV-a Timiș la 4 puncte de CS Timișul Șag, după ce alb-verzii au bătut în etapa 24 cu 6:0 AS Pobeda Dudeștii Vechi, iar rivalii de pe locul 2 au pierdut surprinzător pe teren propriu cu AS Progresul 1906 Ciacova. Elevii antrenați de Sorin Bălu nu au mai lăsat nimic la voia întâmplării și au deschis scorul în minutul 6 prin Ovidiu Oancia, iar după un sfert de oră de joc Dan Silaghi a majorat scorul la 2:0 după ce a profitat de o greșeală imensă din apărarea “bulgarilor”. După încă 15 minute de joc a venit și rândul lui Laurențiu Telescu să înscrie din apropierea porții, iar ex-ripensistul Florin Nanu a stabilit scorul reprizei la 4:0 în minutul 37.  Imediat după pauză a revenit la rampă Silaghi, cel care a dus scorul la un neverosimil 5:0. Chiar dacă cele două echipe au mai avut multe fază de poartă, un singur gol a mai căzut până la fluierul final: Bogdan Centea a înscris în minutul 73 după o fază lucrată de “Piticul” Adrian Ștefan.

Liderul Dumbrăvița va juca miercuri, de la ora 17 la AS FC Bazoșu Vechi, iar sâmbătă de la 11 CS Unirea Sânnicolau Mare va evolua pe arena de pe strada Mihai Eminescu. e24ACS Dumbrăviţa a a început partida în formația Miklos – Soare, Telescu, Gălan, Szalkai, Stancu, Oancia, Briciu (Filimon – min 58), Nanu (Ştefan – min. 65), Silaghi (Bîrză- min. 68), Rus (Centea – min. 65). Antrenor: Sorin Bălu. Pe bancă: Puiu, Şofronea şi Pecarov.

AS Pobeda Dudeştii Vechi a replicat prin: Stoianov – Rafael Mirciov, Berceanu, Toma Budur, Ciocan, Kalapiş, Tranculov (Golea – min. 80), Sebastian Budur (Ioan Boboiciov – min. 56), Demian, Vasilcin, Lobonea (Raul Boboiciov – min 56.). Antrenor Daniel Vasilcin. Pe bancă Sîrbu.

Au arbitrat: Raul Ciev – Denis Mihăescu şi Denis Lupea. Observatori: Aurel Bobu, Ilie Dumbravă (toți din Timișoara).

Comments

comments