VIDEO: Află toate detaliile despre concertul de la Buzad – Implant pentru Refuz vine la Moon.Light pe 21 iulie în variantă acustică!
Posted by arpad on 18th July 2018

Cea de-a treia sesiune acustică Moon.Light îi aduce la Buzad, în The Village pe 21 iulie pe timișorenii de la Implant pentru Refuz. Dacă în prima ediție invitați au fost Subcarpați într-un show ce a fost sold-out cu aproape 10 zile înainte de eveniment, iar în ediția a doua Omul cu Șobolani au susținut primul concert acustic după aproape 10 ani, acum Implant pentru Refuz vin la 45 de kilometri de Timișoara pentru a face un spectacol aparte, dincolo de zgomotul orașului, la poalele dealurilor Lipovei.

Concertul va avea loc de la ora 21.00, timișorenii fiind invitați să participe la eveniment încă de la ora 18.00, când se vor deschide porțile campingului și spațiul de desfășurare al concertului.

Biletul pentru eveniment costă 50 de lei, include campare și poate fi achiziționat de pe www.iabilet.ro, iar la fața locului organizatorii pun la dispoziția celor prezenți zonă de mâncare, băuturi și toate facilitățile necesare pentru o seară de excepție petrecută la lumina focului.
PREZENTARE MOON.LIGHT – SESIUNI ACUSTICE ÎN NATURĂ

Moon.Light – o serie de concerte acustice, la lumina caldă a focului
Moon.Light este un eveniment de tip concert acustic open-air la care sunt invitați toți cei dornici de o experiență muzicală deosebită, dar și de bucuria unei naturi parcă încremenite în timp.

În primul rând, este vorba despre concertele live, care se vor desfășura în locația proprie The Village, din Buzad. Formațiile sunt selectate cu atenție, în program fiind deja confirmate nume de notorietate din România. Vom avea invitate pe scenă trupe de renume din țară pe care fanii le așteaptă cu interes și trupe din zona de Vest, toate foarte cunoscute iubitorilor de muzică.

Avem în vedere valorificarea frumoasei zone, dorind să beneficiem de lipsa semnalului în zonă, care să se transforme în mai multă socializare, iar întâlnirile cu artiștii să se desfășoare într-un cadru relaxat, în prejma focului, unde fanii vor putea intra în contact direct cu artiștii.37389961_1886682724957423_6741798164392574976_n

Concertele deja desfășurate sunt:
19 mai – Subcarpați (București) – sold out cu premieră în aviantă acustică
23 iunie – Omul cu Șobolani (Constanța/București) – o altfel de premieră, pe lângă cadrul rustic fiind vorba de varianta acustică înterpretată excepțional după mai bine de 10 ani de pauză

Urmează:
21 iulie – Implant pentru Refuz (Timișoara)
15 septembrie – Blazzaj (Timișoara)
6 octombrie – Luna Amară (Cluj-Napoca)

21 iulie – Implant pentru Refuz

„Implant pentru Refuz scapă de rutina în siguranță și continuă aventuri dincolo de zona de confort. În ultimii 21 de ani au transmis din subteran un al doilea ton incongruent, menit să erodeze zgomotele omniprezente ale suprafeței. IPR este unul dintre primele nume care se află în spatele a ceea ce este văzut ca reacția inteligentă și creativă a muzicii românești, acea zonă a subteranului cultural, a versiunilor alternative care însoțesc (cum ar fi un val seismic rectificativ) convulsiile unui organism social gigantic bolnav.

Astfel, IPR nu mai este decât o “trupă” și devine expresia unui anumit tip de reflecție articulată muzical, pentru care muzica lor servește drept limbă. Ei nu sunt doar purtătorii declarației, ci formează cu îndrăzneală un manifest al sensibilității infecțioase. Nu sunt doar “hardcore”, ci se împrăștie dincolo de un stil muzical, plasându-se sub drapelul gherilă, acționând concomitent și subversiv în acele zone ale realității care au fost reprimate, sufocate sau ignorate de conștiința publică. Datorită abordării unor probleme cum ar fi părțile moarte ale realității sau chiar teme deja asasinate, cântecele lor privesc o atmosferă aproape testamentară.IPR1

Prin compunerea necrologurilor, drepturile de proprietate intelectuală devin spectatorii pierderilor noastre și șansele noastre pierdute, povestitorii orbirii publice răspândite. Rugăciunea muzicii lor nu face decât să aducă la iveală neregularitățile și rănile negate ale realității noastre. Și faptul că toate acestea rămân nevăzute și neînțelese nu pot însemna decât un singur lucru: IPR face muzică… braille” Pe 21 iulie îi vom cunoaște și mai îndeaproape, la lumina focului, pe IPR, într-un concert acustic de excepție, așa cum numai după 21 de ani de activitate se poate întâmpla.