VIDEO: Ambrozia nu mai are nicio șansă în Dumbrăvița
VIDEO: Ambrozia nu mai are nicio șansă în Dumbrăvița
Posted by Corina Cocoreanu on 22nd June 2018
| 471 views

În acestă perioadă, Primăria Dumbrăvița, a demarat o amplă campanie de curățare  și cosmetizare a vegetației aflată pe domeniul public al comunei (marginea drumurilor).

În urma studiilor făcute pe teren, s-a constatat că ambrozia are o mare putere de regenerare, chiar după ce au fost efectuate lucrări de curățare a vegetației, astfel că pe raza comunei Dumbrăvița se efectuează și o erbicidare a zonelor afectate, de pe domeniul public.

Această erbicidare se efectuează cu soluție PREMIANT.Vezi aici  detalii despre acest produs: http://aquadumbravita.ro/wp-content/uploads/Dumbravita-Investitii.pdf

Conform legii 62/2018, privind combaterea buruienii Ambrozia, la Prefectura Județului Timiș, s-a constituit o comisie de monitorizare și amendare a proprietarilor de terenuri care nu iau măsuri de combatere a ambroziei. Pe această cale, administrația locală face apel către toți proprietarii de terenuri din localitate, să ia măsurile necesare pentru combaterea ambroziei și să erbicideze terenurile.

Cei care nu au posibilitatea să își erbicideze propriile terenuri, se pot adresa societății DUMBRĂVIȚA INVESTIȚII S.R.L. iar în urma unui contract încheiat cu aceștia, angajații societății se vor ocupa de erbicidarea terenurilor afectate.

Comments

comments