VIDEO: Dumbrăvița a fost gazda Campionatului Național Individual Juniori III – ACS a strâns medalii la probele de dublu fete
Posted by arpad on 13th May 2019

Timp de trei zile, Sala Polivalentă din Dumbrăvița a fost gazda Campionatului Național Individual Juniori III (11-12 ani) la tenis de masă, unde copiii legitimați la Asociația Club Sportiv din comună au evoluat remarcabil, mai ales la probele de dublu. Sâmbătă trei jucătoare pregătite de antrenoarea Nicoleta Mariana Husar au luat medalii la probele de dublu fete. Perechea Alessia Pauliuc/Aniela Nechifor (Râmnicu Sărat) a obținut medalie de argint, iar Dora Moldovan și Andreea Craiu au urcat împreună pe ultima treaptă de pe podium. La proba individuală s-au calificat 11 sportivi pe tabloul principal, însă din păcate nu s-au apropiat de primele poziții. La fel, în proba de dublu mixt mai mulți sportivii dumbrăvițeni au intrat in primii opt, dar nu au izbutit să urce pe podium.

Duminică dimineață s-au organziat semifinalele și finalele la probele de simplu. În primul meci, în finala băieților, Rareş Cueşdean sportivul celor de la CS Mozes Nagy din Târgu Secuiesc a fost învins de Luca Oprea (CSA Steaua București) cu scorul de 3:0. Finala feminină a fost mult mai tensionată, dar până la urmă s-a impus din nou Alesia Sferlea (CSM Zalău). Sportiva marginalizată de Federația Română de Tenis de Masă a învins-o cu scorul de 3:2 pe marea ei rivală Bianca Mei-Roșu de la Liceul cu Program Sportiv “Nicolae Rotaru” din Constanța.