VIDEO: Foștii componenți ai echipei FC Top Alumino Timișoara s-au reîntâlnit după 10 ani la Dumbrăvița
VIDEO: Foștii componenți ai echipei FC Top Alumino Timișoara s-au reîntâlnit după 10 ani la Dumbrăvița
Posted by arpad on 15th July 2019
| 439 views

Vineri seara, suporterii fotbalului dumbrăvițean au avut ocazia să asiste la un adevărat regal fotbalistic chiar pe stadionul Ștefan Dobay de pe strada Mihai Eminescu din localitate. FC Top Alumino Timișoara lui Balazs Nagy – echipa care a făcut furori în perioada 2005-2009 în Campionatul Județean și în Divizia D Timiș – s-a reunit după 10 ani de la predarea ștafetei către FC Dumbrăvița, club finanțat exclusiv de Consiliul Local și Primăria Comunei Dumbrăvița.

Așadar, au răspuns cu da invitației aproape toți jucătorii antrenați de profesorul Florin Bugar și diriguiți de celebrul Marcel Boboc (director tehnic), în timp ce echipa actuală alb-verde a fost alcăuită din juniorii de perspectivă și de staff-ul tehnic, în frunte cu antrenorul principal Sorin Bălu, antrenorul portarilor Mădălin Smaranda, căpitanul Laurențiu Telescu, președintele Florin Macavei sau ex-polistul Alin Paleacu. Desigur, nu a lipsit de la meci nici familia Miklós, însă de data aceasta Árpád și Róbert au evoluat ca jucători de câmp!

Meciul condus la centru de Cătălin Botaș și observat de celebrii Zaharia Ciev și Romeo Malac s-a terminat cu scorul de 7:7, iar printre alții au marcat Inoveanu, Scrob, Izsak, respectiv Robi Miklós, Árpi Miklós, Sorin Bălu sau Laurențiu Telescu. Ca orice eveniment de acest gen, totul s-a terminat cu repriza a treia, unde foștii termopaniști au avut ocazia să depană amintiri din era Top Alumino, o echipă frumoasă, dar care a căzut victimă crizei financiare.

Comments

comments