VIDEO: Premieră la NEXTFIT Dumbrăvița – Sesiunile Outdoor Cycling au avut un succes fulminant
VIDEO: Premieră la NEXTFIT Dumbrăvița – Sesiunile Outdoor Cycling au avut un succes fulminant
Posted by arpad on 15th July 2019
| 332 views

Vineri seara, Nextfit, cel mai modern club de fitness din Dumbrăvița a organizat o seară specială pentru cei mai fideli abonați de cycling. Antrenorii Ioan Cojocaru și Alexandru Mladin au mutat clasele în aer liber, iar sportivii din comună și din zona de nord a municipiului Timișoara au fost încântați de inițiativă. Zecile de locuri s-au ocupat imediat, iar vremea a ținut cu ei, chiar dacă câțiva stropi de ploie au amenințat în permanență reușita evenimentului inedit. Pe lângă muzica antrenantă, sprecifică claselor de ciclism, atmosfera a fost “incendiată” cu live beat-urile celor de la Sudden Feel, prin vocea celebrei Maria Busuioc, nimeni alta decât fiica și mai celebrului Costel Busuioc din Ghilad.

Cicliștii din Dumbrăvița s-au declarat încântați de evenimentul inedit, care se va repeta cu siguranță în viitorul apropiat!

Nu uitați, doar până în astăzi,15 iulie mai puteți achiziționa pachetul “Upgrade your summer”. În loc de 900 de lei, acum cu doar 480 de lei NextFit Dumbrăvița îți pune la dispoziție:
👉 3 luni acces nelimitat la toate facilitățile clubului
👉 6 antrenamente cu instructor personal
👉 3 sesiuni de nutriție
Abonamentul poate fi înghețat pe o perioadă de 14 zile.

Comments

comments