Selectați pagina

VIDEO: Primul meci acasă, prima victorie! Vezi golurile marcate de Ghinescu și Martinov │ Declarații Cosmin Stan & Sorin Bălu

Publicitate

Victorie importantă obținută de băieții de la CSC Dumbrăvița în meciul de vineri, disputat împotriva echipei ACS Progresul Pecica. Echipa antrenată de Cosmin Stan venea după o victorie de răsunet, 6:0 la Periam și un egal obținut la Chișineu Criș, în timp ce Sorin Bălu a sosit pentru prima dată la Dumbrăvița în calitate de adversar!

Meciul a fost dominat de gazde, mijlocul alb-verzilor fiind unul superior oaspeților din Arad. În minutul 16 vulpoiul Ghinescu a mirosit excelent că portarul gazdelor nu s-a pregătit bine pentru lovitura liberă, astfel că șutul la colțul scurt a fost deja o formalitate, 1:0. Pecicanii – cu ex-dumbrăvițenii Adrian Ștefan și Cristian Podină titulari – s-au dezmeticit greu și au început să fie mai periculoși abia după prima jumătate de oră. În acest răstimp dumbrăvițenii au avut o sumedenie de ocazii, astfel că nu supăra nimeni dacă la pauză scorul era un neverosimil 5:0. După pauză, nu s-a schimbat mare lucru în jocul slab al oaspeților, echipa tânără, abia sudată s-a mișcat excelent pe terenul propriu, astfel că în minutul 60 a venit și golul doi prin Martinov, CSC Dumbrăvița-ACS Progresul Pecica 2:0.

Alb-verzii stau în etapa viitoare din Liga 3, Seria 8, meciul cu defuncta ACS Poli Timișoara nefiind programată de Federația Română de Fotbal. Iată ce au declarat la sfârșitul jocului cei doi tehnicieni.

Publicitate

Despre autor

Vă recomandăm

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...