VIDEO: Seară de “Discotekă”, în Dumbrăvița
Posted by Corina Cocoreanu on 12th April 2019

Atmosfera și muzica anilor ’80, va fi readusă la viață în cadrul evenimentului intitulat ” DISCOTEKA ANILOR ’80”, care va avea loc sâmbătă 13 aprilie, cu începere de la ora 21:00, în Sala De Evenimente din curtea primăriei din Dumbrăvița.

Evenimentul este organizat de un grup de iubitori ai muzicii anilor ’80 din Dumbrăvița, cu sprijinul RMSS MEDIA –  Timișoara.

În cadrul serii de mâine, participanții nostalgici vor avea ocazia să danseze pe muzică disco din anii 80, vor putea gusta din produsele specifice acelei perioade, cum ar fi biscuiții Eugenia, napolitanele Dănuț, ciocolata Rom, sau din celebrele sandwich-uri cu unt , salam, castraveți murați și brânză rasă, care ne amintesc de anii din perioada comunistă.

De asemenea, organizatorii vor decora sala cu clasicul glob de discotecă, postere cu starurile anilor ’80, diferite obiecte specifice perioadei respective cum ar fi casete audio sau pick-up- uri cu vinil, dar și cu nelipsitul portret al lui Nicolae Ceaușescu.

Trebuie de știut că ținuta participanților va trebui să fie inspirată din anii ’80, neapărat, iar la intrare se va percepe o taxă de participare.

Organizatorii acestui eveniment, ne-au dezvăluit faptul că, în funcție de feedback-ul pe care îl vor avea din partea dumbrăvițenilor, vor mai fi organizate și pe viitor astfel de seri de discotecă.

Așadar, sunteți așteptați sâmbătă seară , să petreceți o noapte disco, unde atmosfera de party ’80 va fi garantată!