VIDEO: Visul dumbrăvițenilor, aproape de realitate – ALB-VERZII au un avantaj imens înaintea returului din barajul pentru Liga 3
VIDEO: Visul dumbrăvițenilor, aproape de realitate – ALB-VERZII au un avantaj imens înaintea returului din barajul pentru Liga 3
Posted by arpad on 18th June 2018
| 379 views

ACS Dumbrăvița este cu un picior în Liga 3, după ce sâmbăta trecută, în turul barajului au învins campioana județului Mehedinți, CS Viitorul Șimian. Chiar dacă echipa oaspete a venit la stadionul de pe strada Mihai Eminescu cu celebrul Gabi Boștină la timona, campionii de Timiș nu s-au speriat și s-au mobilizat la maximum pentru ca deplasarea în Oltenia, să fie una cât mai ușoară.

Înaintea partidei, oamenii de fotbal din Banat ne-au mărturisit că gazdele trebuie să marcheze repede, altfel vor avea mari probleme cu mehedințenii. Totuși, Dumbrăvița a început partida precaut, însă după 10 minute de joc Bîrză a primit o minge excelentă, deschizând scorul pentru alb-verzi, 1:0. După cinci minute de joc Nanu a centrat excelent pentru Silaghi, iar atacantul gazdelor a introdus mingea cu capul pentru 2:0. Și pentru că acest scor este considerat periculos, bănățenii au marcat chiar în ultimul minut de joc din prima repriză, când Nanu a marcat din apropiere, după ce tot el ratase un penalty acordat de centralul Rareș Vidican din Satu Mare, 3:0.

La pauză ambele echipe au efectuat modificări, însă aspectul jocului nu s-a modificat radical, totuși gazdele au avut o șansă mare de a reduce din handicap. Golul descătușării alb-verzilor a venit abia în minutul 66, când golgheterul Silaghi a fructificat pasa lui Rus, 4:0. Ultimul gol al partidei a fost pregătit de Ștefan, cel care l-a înlocuit pe accidentatul Soare în minutul 9: centrarea “Piticului” a ajuns la Silaghi, care n-a greșit nici de această dată și meciul s-a terminat cu un neverosimil 5:0.

La finalul partidei, jucătorii dumbrăvițeni au fost aplaudați la scenă deschisă de către cei aproape 1000 de spectatori, printre care s-a numărat și celebrul Ionuț Popa, actual tehnician al echipei UTA ARAD, cel care a colaborat pe banca celor de la ACS Poli cu Sorin Bălu, antrenorul dumbrăvițenilor.

ACS Dumbrăviţa a jucat cu: Miklós – Soare (Ştefan – min. 9. ), Telescu (C.), Gălan, Szalkai, Centea (Rus – min. 46.), Stancu, Briciu, Nanu (Filimon – min. 78.), Bîrză (Oancia – min. 63.), Silaghi. Antrenor Sorin Bălu. Pe bancă: Puiu – Şofronea şi Pecarov.

CS Viitorul Şimian a replicat prin: Nedelea – Prundeanu (Lăcustă – min. 46.), Pătraşcu, Stanciu (Dudău – min. 60.), Mătăsăreanu, Bologa, Enea, Scînteie, Văcuţă, Dicu (Ciobanu – min. 50.), Țurai (Zamfir – min. 46.). Antrenor Gabriel Boştină. Pe bancă Zaharescu.

Au arbitrat: George Rareş Vidican – Alexandru Ioan Corb şi Ciprian Fiter (toţi trei din Satu Mare). Observator de arbitri: Cornel Corocan, observator de joc: Teodor Biriş (Hunedoara).

Comments

comments