VIDEO: Yard Sale-ul din Dumbrăvița – O inițiativă de succes pentru comunitate
Posted by Corina Cocoreanu on 23rd September 2019

Alida Bakos, o dumbrăvițeancă cu spirit întreprinzător, a organizat duminică 22 septembrie 2019, a treia ediție a târgului Community Yard Sale Dumbrăvița, care deja promite să devină un eveniment emblematic pentru comunitatea din comună.

De acestă dată, Alida s-a bucurat și de sprijinul Primăriei Dumbrăvița, care a pus la dispoziție o nouă locație cu vad mai bun, pentru desfășurarea târgului de tip yard sale, și anume Piața din Dumbrăvița.

Ediția din acest an a adus un număr însemnat de cumpărători, care au putut achiziționa, la prețuri bune o gamă variată de produse, precum: încălțăminte, haine, echipamente sportive, jucării, produse cosmetice, cărți și multe altele, iar cele mai căutate produse au fost cele destinate copiilor.

De asemenea, cei mici au putut să își exerseze creativitatea în cadrul unui concurs de pictat dovleci și s-au putut bucura de diverse premii în urma unei tombole.

Organizatoarea târgului Community Yard Sale Dumbrăvița a declarat pentru DumbrăvițaTv.ro că acest eveniment va fi organizat de două ori pe an, respectiv primăvara și toamna.