VIDEO+FOTO: Sâmbătă, dumbrăvițenii au sărit pe ghete de Kangoo Jumps pentru a salva vieți
VIDEO+FOTO: Sâmbătă, dumbrăvițenii au sărit pe ghete de Kangoo Jumps pentru a salva vieți
Posted by Corina Cocoreanu on 18th March 2019
| 239 views

KANGOO JUMPS SALVEAZĂ VIEȚI – eveniment organizat de celebra antrenoare Kynga Sebestyen împreună cu cei de la Asociația M.A.M.E. reprezentată de Maria Culescu, s-a desfășurat pe tot parcursul zilei de sâmbătă, la Sala Polivalentă din Dumbrăvița și a adunat un număr semnificativ de participanți.

Evenimentul a debutat la ora 10:00, cu un spectacol de dansuri latino, moderne și populare prezentate de copiii din Dumbrăvița.

Primăria Dumbrăvița, a oferit principalul sprijin în organizarea acestui eveniment și a fost reprezentată de primarul Victor Malac, secondat de viceprimarul Arpad Miklos.

Imediat după discursurile care au marcat debutul oficial al evenimentului caritabil KANGOO JUMPS SALVEAZĂ VIEȚI, a urcat pe scenă Kinga Sebestyen însoțită de 4 medici din Oradea, care au dat tonul unei zile care s-a dovedit a fi memorabilă pentru mulți.

Sala a fost plină de practicanți de Kangoo Jumps, care au sărit în sincron, pe acorduri muzicale pline de energie, pentru a salva copiii bolnavi de cancer. Pe parcursul zilei, pe scena Sălii Polivalente au urcat antrenori și echipe de top- Kangoo Jumps, atât din țară cât si din străinătate.

 Deși  sâmbătă a fost o zi ploioasă, în Sala Polivalentă din Dumbrăvița, atmosfera a fost pur și simplu electrizantă și energia bună a fost la cote maxime.

Organizatorii ne-au declarat că evenimentul a fost un real succes având în vedere numărul mare de participanți care au contribuit cu multă poftă de viață și donații în bani, bineînțeles.

 

Comments

comments