Zilele Comunei Dumbrăvița se apropie
Posted by Corina Cocoreanu on 21st August 2019

În perioada 31 august – 1 septembrie 2019, Primăria împreună cu Consiliul Local Dumbrăvița organizează Zilele Comunei Dumbrăvița.

Timp de trei zile, dumbrăvițenii se vor bucura de un program artistic antrenant, care va anima ultimele zile rămase din sezonul vacanțelor.

Aici puteți vedea cum va arăta programul Zilelor Comunei Dumbrăvița:

VINERI 30 august, ora 19:00 – CONCERT LASZLO ATTILA în incinta Bisericii Reformate din centrul Dumbrăviței.

SÂMBĂTĂ 31 august, ora 19:00 – Vor evolua pe scenă soliștii de muzică populară Ciprian Pop, Roberta Selegea și Bebe Dragomir. De asemenea, vor suține un concert și cei de la formația SZINKRON.  Sâmbătă dimineța, ca în fiecare an vor avea loc diferite activități sportive dedicate copiilor, care se vor desfășura pe Stadionul Stefan Dobay din localitate.

DUMINICĂ 1 septembrie, ora 17:00 – Program muzical – coregrafic susținut de Ansamblul Dumbrăvițeana și de alte ansambluri invitate. Fomația SZINKRON va urca din nou pe scenă împreună cu soliștii de muzica populară: Maria Milu Sorescu, Alexandra Chira și Maria&Mihai Nemeș. Acompaniază formația PRO DATINA, condusă de RADU CUCIUREANU.

Tot duminică, în cadrul Sălii de Ședințe din incinta Primăriei Dumbrăvița, va avea loc tradiționala ședință festivă la care vor particia și oficialitățile invitate din tările vecine, Serbia și Ungaria.