Selectați pagina

14 Septembrie – zi cu emoții pentru dumbrăvițeni

14 Septembrie – zi cu emoții pentru dumbrăvițeni
Publicitate

Emoții, lacrimi și bucurie la primele ore în Dumbrăvița. Părinții și copiii au așteptat cu nerăbdare începerea școlii și a grădiniței. Anul acesta școala a început diferit, deoarece festivitatea de deschidere nu a mai avut loc, dat fiind contextul pandemiei. Cu această ocazie, Adrian Nicola, directorul Școlii Gimnaziale Dumbrăvița a transmis un mesaj părinților și copiilor printr-o scrisoare publicată pe site-ul școlii.

„În acest început de an școlar, nu veți auzi vocea mea și a colegilor mei, în curtea școlii, așa cum ați fost obișnuiți! Din păcate pentru noi toți, nimic nu este la fel în acest început de drum. Depinde de noi dacă reușim să ne acomodăm, dacă vom trece cu bine peste această mare încercare. Cu emoții în suflet, vă transmit pe această cale, copii dragi, un cuvânt de bun venit la școală sau la gradiniţă”, a spus directorul școlii.

Începând cu ora 07:30 porțile au fost deschise, iar la fiecare intrare a școlii  a fost afișat programul de acces al elevilor în funcție de clase. Emoțiile au fost atât de partea celor mici, cât și a celor mari.

În ce privește scenariul adoptat pentru școala din Dumbrăvița, părinții speră ca cei mici să se adapteze ușor noilor condiții.

La intrarea în unități, copiii au fost preluați de către cadrele medicale, li s-a luat temperatura, iar mai apoi cadrele didactice i-au condus către sălile de clasă.

Pentru siguranța elevilor și a cadrelor didactice, unitățile de învățământ din comuna Dumbrăvița vor respecta toate normele de igienă personală și de distanțare socială.

Directorul școlii asigură părinții că toate demersurile făcute sunt pentru binele și siguranța copiilor.

„Închei mesajul venit din suflet, pentru fiecare suflet, rugându-i pe părinți să ne fie alături, să ne înțeleagă că facem tot ce putem, cu ceea ce avem, pentru a-i proteja pe copii. Acasă sau la școală, online sau așa cum am făcut școală până acum, în acest an școlar, ne vom preocupa cu prioritate de starea afectivă a fiecărui copil, ne vom îngriji ca ei să nu uite să zâmbească, să  iubească și le vom transmite valori importante și cunoștințe deosebite.”, a transmis Adrian Nicola.

Pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul școlii Dumbravița: http://scoaladumbravitatm.ro/

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...