Selectați pagina

Carduri sociale pentru masă caldă: Restaurantele Genesa din Dumbrăvița și Timișoara incluse în program – UPDATE

Carduri sociale pentru masă caldă: Restaurantele Genesa din Dumbrăvița și Timișoara incluse în program – UPDATE
Publicitate

Pensionarii cu venituri mici, care au vârsta de cel puțin 75 ani și pensia sociala de maximum 800 lei lunar, vor beneficia din 7 decembrie de un program lansat de Guvernul României ce vizează acordarea de mese calde.

[wp-svg-icons icon=”food” wrap=”i”] Cei care au primit deja cardurile pot beneficia de masă caldă la Restaurantele Genesa din Dumbrăvița de pe strada Franyo Zoltan 17, Genessa din Piața Nouă Timișoara, de pe strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel (fosta Borzești) 30A, Genesa – Urban Family din Timișoara, de pe strada Sever Bocu nr. 38 (stația M14, la „Dumbrava”). DETALII la 0256-212345, 0741234564, www.genesa.ro

[wp-svg-icons icon=”spinner-5″ wrap=”B”] UPDATE:
– Suma care poate fi cheltuită pe zi este de cel mult 40 de lei (Plata se poate efectua prin simpla apropiere a cardului de dispozitivul de plată, fără a mai fi nevoie de codul PIN)
– cardul nu permite acordarea de rest
– cardul nu permite retrageri de sume

[wp-svg-icons icon=”credit” wrap=”i”] Pentru a afla suma disponibilă pe card, trebuie să sunați la serviciul de clienți EDENRED – 0213013303 – tasta 2, urmată de ultimele4 cifre de pe fața cardului , apoi tasta #

[wp-svg-icons icon=”info-2″ wrap=”i”] Prin OUG 115/2020 s-a lansat programul pentru sprijinirea persoanelor defavorizate, prin acordarea de mese calde. Ministerul Fondurilor Europene a emis un comunicat prin care face o serie de clarificări privind acest program, astfel că beneficiarii programului sunt:
• Pensionarii care au împlinit cel puțin vârsta de 75 de ani, care au venituri la nivelul pensiei minime garantate de 800 lei maximum, indiferent daca au indemnizația socială pentru pensionari sau beneficiaza de alte drepturi primite de la casele de pensii;
• Persoanele fără adăpost si persoanele care au fost evacuate.

Cardul poate fi folosit pentru cumpărarea a meselor calde de la unitatile partenere din fiecare localitate de domiciliu a beneficiarilor.

Cardurile au fost deja împărțite de către primăriile de domiciliu ale beneficiarilior, pe baza listelor primite de la Ministerul Fondurilor Europene. Cardurile sunt alimentate cu suma de 180 de lei lunar. Cardul este valabil 1 an de la emiterea sa.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...