Selectați pagina

FOTO: Petrecere cu zeci de persoane, oprită de Poliția Locală – Dumbrăvițenii rămân repetenți la responsabilitate!

FOTO: Petrecere cu zeci de persoane, oprită de Poliția Locală – Dumbrăvițenii rămân repetenți la responsabilitate!
Publicitate

Poliția Locală Dumbrăvița, împreună cu Poliția Națională, a depistat ieri o petrecere privată, organizată într-un local celebru din comună, la care au participat zeci de persoane.

Amenzi au primit doar 35 dintre ei, restul petrecăreților au reușit să se ascundă sau să fugă mișelește. Desigur, patronul localului nu a scăpat neamendat, mai ales că a acceptat să organizeze o asemenea chermeză, chiar dacă duminică rata de infectare în Dumbrăvița s-a aflat la peste 8/1000. PLD a acționat și la alte două cafenele – și în aceste cazuri personalul a acceptat să servească clienții în interiorul locației. Cele trei societăți comerciale au fost amendate cu câte 10 mii de lei!

Ce înseamnă lipsa de responsabilitate? Petreceri private cu număr mare de participanți, fără respectarea Legii 55/2020. În această seară o astfel de distracție a fost oprită de Poliția Națională și Poliția Locală, fiind amendate 35 de persoane, precum și firma care găzduiește spațiul unde s-a desfășurat. Va urma iar o carantinare? – întreabă primarul Horia Bugarin, pe o rețea socială.

La îndemnul subprefectului Mircea Băcală, polițiștii locali au intensificat controalele, astfel că doar pentru nepurtarea măștii s-au aplicat deja 300 de amenzi (în valoare de 15 mii de lei) în luna februarie.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...