Selectați pagina

Scena de Acasă – Ediția a II-a | Concerte de muzică jazz-blues, rock și pop, la DUMBRĂVIȚA

Scena de Acasă – Ediția a II-a | Concerte de muzică jazz-blues, rock și pop, la DUMBRĂVIȚA
Publicitate

Ne mai despart doar câteva zile de cea de a doua ediție a evenimentului Scena de Acasă. Proiectul, înițiat de Asociația Trib’Art în 2021, ca o nevoie de revenire la normalitate atât a artiștilor, cât și a publicului amator de evenimente culturale, aduce, la Dumbrăvița, o serie de trei concerte.

Evenimentul este structurat pe parcursul a trei zile, între 26 și 29 august, și presupune un concert de muzică jazz-blues, unul de rock și unul de muzică pop, după cum urmează:

26 august, ora 21:00 – Concert de muzică jazz-blues susținut de trupa K.P.C (Strada Ponor, Dumbrăvița)

27 august, ora 21:00 – Concert de muzică rock susținut de trupa Melting Dice (Platoul Casei de Cultură Dumbrăvița)

28 august, ora 21:00 – Concert de muzică pop susținut de Maryliss & Cover Up (Parcul Nordic, Dumbrăvița)

În fiecare dintre cele trei zile, DJ Injektah va întreține atmosfera, de ora 18:00, până la începerea concertelor trupelor anunțate.

Părinții pot veni însoțiți de copii, căci și celor mici le-am pregătit activități specifice, coordonate de animatoare, între orele 19:00 – 21:00. Copiii vor putea participa la jocuri interactive, picturi pe față și colorat de cărți, dar vor primi și daruri din partea partenerilor. Acțiune cofinanțată de Primăria Dumbrăvița.

Organizatorii spun că proiectul Scena de Acasă reprezintă un prilej de consum cultural de calitate pentru comunitatea din Dumbrăvița, dorind să fie un eveniment care crește în anvergură de la an la an. Principalul beneficiu pe care îl aduce acest proiect comunei Dumbrăvița constă în ajutarea construirii profilului cultural, prin organizarea de concerte în trei spații outdoor.

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...