Selectați pagina

Peste 20.000 de spectatori la Flight Festival – Sute de persoane la Sunlight Theatre din Dumbrăvița

Peste 20.000 de spectatori la Flight Festival – Sute de persoane la Sunlight Theatre din Dumbrăvița
Publicitate

Peste 20.000 de persoane s-au bucurat în acest weekend de a treia ediție Flight Festival, unul dintre cele mai așteptate evenimente de anul acesta, din Banat. Cele 4 scene muzicale de la Aerodrom Cioca au găzduit peste 40 de artiști români și străini în zilele de 27, 28 și 29 august.

Vineri seara, cap de afiș pe scena Flight Festival a fost îndrăgitul artist belgian Lost Frequencies, care a încântat festivalierii cu un show spectaculos și unic în Timișoara. Alături de el, pe scena principală au performat Jean Gavril, Mark Stam, Delia, Vunk, Vito Mendez, Stefan Biniak. Sâmbătă, spectatorii au dansat pe Om la lună, Vanotek & Muse Quartet, Golan și Moonlight Breakfast și DJ Dark, iar seara de duminicăa reunit la scena principală mii de fani ai muzicii alternative care au cântat pe muzica celor de la Melting Dice, Cred ca sunt Extraterestru, Robin and the Backstabbers, Vița de Vie, Subcarpați și K-lu, care a închis seara cu un set incendiar.

Zeci de DJ români și internaționali, din Paris, Londra, Dubai, Mykonos sau Ibiza, au performat pe scena electronică, scena retro și scena Imani World și au continuat să încânte participanții după miezul nopții.

Pe lângă muzică, Flight Festival a pregătit pentru festivalieri multe spații de relaxare, zone de mâncare, activări inedite, zone cu activități creative și spectacole de teatru pentru copii, celebrele zboruri cu avionul, lansări de zmeie și un hangar întreg dedicat tehnologiei, cu experiențe de realitate virtuală (VR), realitate augmentată (AR), robotică, survolare 3D sau hollow lenses.

În ciuda condițiilor meteo nefavorabile, Flight Festival s-a bucurat de o ediție cu succes și a reunit timp de trei zile comunitățile de iubitori de muzică, artă și tehnologie, dornici să retrăiască atmosfera de festival.

Sunlight Theatre – organizat în colaborare cu Fundația ArtMedia – s-a bucurat de asemenea de un mare succes, iar în premieră absolută, patru spectacole s-au organizat în Dumbrăvița. Duminică seară, peste 130 de spectatori au asistat la Julieta fără Romeo, o piesă deosebit de apreciată de publicul spectator, mai ales că din distribuție a făcut parte și dumbrăvițeanca Ioana Bugarin!

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...