Selectați pagina

Primăria Dumbrăvița: Festivalul Tocăniței revine după 2 ani de absență din peisajul gastronomic bănățean

Primăria Dumbrăvița: Festivalul Tocăniței revine după 2 ani de absență din peisajul gastronomic bănățean
Publicitate

Luni, 13 iunie, în cea de-a doua zi de Rusalii, are loc Festivalul Tocăniței, ediția a VIII-a din Dumbrăvița. Între orele 10 – 17:30 se va relua evenimentul după doi ani de întrerupere din cauza pandemiei.

„Dumbrăvițenii încing ceaunele într-o întrecere deja tradițională pentru desemnarea celei mai bune tocănițe. Participarea concurenților este gratuită, se gătește exclusiv pentru degustări, porțiile de tocăniță nu se vând. În afara porțiilor pentru juriu, tocănița se degustă cu prietenii sau se oferă publicului, gratuit”
– anunță Primăria Dumbrăvița.

Persoanele care doresc să participe ca bucătari sunt rugate să se înscrie pe email contact@primaria-dumbravita.ro sau printr-o simpla cerere de mana la Ghișeul Unic până miercuri, 8 iunie 2022, inclusiv. Regulile de participare sunt simple și valabile pentru toată lumea: participarea este gratuită, În afara porțiilor pentru juriu restul mâncării se degustă cu prietenii sau se oferă publicului, nu se vinde!

Primăria Dumbrăvița va premia cele mai gustoase trei preparate, iar mâncarea va fi disponibilă la comercianți (grătare, dulciuri, băuturi și altele). De la ora 18, pe scenă va urca Ramona Vița.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...