Selectați pagina

Solidari cu Ucraina! A fost deschis un cont special pentru campania din DUMBRĂVIȚA

Solidari cu Ucraina! A fost deschis un cont special pentru campania din DUMBRĂVIȚA
Publicitate


Dumbrăvițenii continuă campania de ajutorare a vecinilor noștri greu încercați în aceste clipe. În urma unei întâlniri cu Gheorghe Hleba, președintele filialei județene a Uniunii Ucrainenilor din România (UUR), grupul de lucru din cadrul Primăriei Dumbrăvița a primit lista cu urgențele cele mai importante: medicamente și dispozitive medicale care să fie trimise dincolo de graniță.

„Avem nevoie de o nouă mobilizare a comunității, iar deja au venit alături de noi Akrobat Profesional, Casa Rusu, Fildas, Kids Park, Moemax, Simultan și Școala Mamei Junior. Dar lista este deschisă pentru că orice ajutor este binevenit”
– se arată în anunțul făcut de Primăria Dumbrăvița.

A fost creat un cont pentru special pentru campanie (RO29 RZBR 0000 0600 2057 6190), deschis de Asociația Școala Mamei Junior, condusă de Dr. Ioana Vârtosu. Societățile care doresc să facă sponsorizări o pot face prin intermediul asociației prin formularul: https://forms.gle/XGgNBnk3J7HgXHqy9

Donații în pachete se pot face în continuare la sediul societății Akrobat, de pe strada Petofi Sandor nr. 13 (tel. 0356 001 930)
Se vor colecta pachete între orele 15:00 și 18:00.

„Vă rugăm să aduceți pachetele doar în cutii pe care să fie scris conținutul și să se rezume la: șervețele dezinfectante, dezinfectant de mâini, spirt, șervețele umede, scutece de copii și adulți, lapte praf, cereale si mâncare la borcanașe pentru copii. Momentan nu mai primim haine, alimente și produse de igienă, iar medicamentele nu pot fi donate!” – se mai precizează în postarea făcută de Primăria Dumbrăvița.

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...