Selectați pagina

Aqua Dumbrăvița trage un semnal de alarmă! În ce situație putem ajunge dacă udăm gazonul cu apa potabilă

Aqua Dumbrăvița trage un semnal de alarmă! În ce situație putem ajunge dacă udăm gazonul cu apa potabilă
Publicitate

Începutul lunii iunie a adus deja temperaturi foarte ridicate, iar mulți dintre abonații societății Aqua Dumbrăvița folosesc apa de la rețea pentru udarea grădinilor și a gazonului. Astfel s-a ajuns în situația în care consumul populației, într-o zi obișnuită, să depășească 5000 metri cubi de apă, în situația în care societatea are 7800 de abonați.

Reprezentanții Aqua Dumbrăvița fac încă un apel către consumatori să renunțe la utilizarea apei potabile pentru udatul grădinilor și a gazonului sau pentru spălarea autoturismului.

Pe parcursul ultimelor ani, investițiile de sute de mii de euro la Stația de Tratare și Pompare s-au realizat pentru ca dumbrăvițenii să poată beneficia de o apă potabilă de cea mai bună calitate, dar dacă populația o va folosi în alte scopuri, atunci pe termen mediu și lung pânza freatică va seca și se poate ajunge la restricții, apoi chiar la raționalizarea distribuției de apă!

Cei care locuiesc la casă și doresc să întrețină grădina și gazonul sau doresc să curețe autoturismul cu apă, sunt sfătuiți să apeleze la forarea de puțuri de mică adâncime, o soluție optimă, cu costuri minime!

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...